Noutăți și comunicate

Concert etno-jazz cu NOD la Hard Rock Cafe

15 octombrie 2017
Concert etno-jazz cu NOD la Hard Rock Cafe
Duminica, 15 octombrie 2017, Damian Draghici, Sorin Romanescu și Maria Casandra Hausi concertează, în premieră, sub titulatura NOD la Hard Rock Cafe. Cei trei artiști combină cu virtuozitate și creativitate elemente de jazz, muzica electronică și folcorul autohton, într-un mix exploziv de vechi și nou.



În seara concertului Damian Drăghici și Sorin Romanescu va vor impresiona din postură de multi-instrumentiști, iar vocea Mariei Casandra Hausi va completa combinația eclectică de instrumente tradiționale și ritmuri de dubstep și dancehall. Veți lua parte un show unic ce reunește melodicitatea sofisticată a jazz-ului, melancolia specifică doinelor românești și prospețimea influențelor de world music.

Proiectul NOD îi aduce pentru prima dată împreună pe Damian Drăghici, Sorin Romanescu și Casandra Hausi, trei artiști români de prestigiu.

Damian Drăghici (pian, nai, voce, fluier, caval, tilinca, percuție) are o carieră internațională de peste 30 de ani, iar în palmaresul său figurează un premiu Grammy și 24 de albume.

Sorin Romanescu (chitară, oud) este bine cunoscut ca jazzman și performer de muzică experimentală.

Maria Casandra Hausi (voce) este purtătoare de seamă a doinei românești. Palmaresul solistei include Marele Premiu și Trofeul Maria Tănase.

Concertul va începe la ora 21.00. Bilețele pot fi găsite în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/rețea-Magazinul Muzica, Magazinele Uman și VGeneration, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara) și la Hard Rock Cafe.

Biletele sunt disponibile la următoarele prețuri:
-70 de lei, acces general, cu loc la masă.
-90 de lei, VIP, cu loc la masă în fața scenei (număr limitat la 80 de bilete)

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top