Noutăți și comunicate

Concert in Ploiesti (Club Red Alert): Dynfari si Void Forger

21 iulie 2014
Concert in Ploiesti (Club Red Alert): Dynfari si Void Forger
Bestial Records prezinta:

Luni 21 iulie 2014, Club Red Alert (Ploiești): DYNFARI (Islanda) si VOID FORGER (Bucuresti).

Pret bilet: 15 lei.



DYNFARI (doom infected post black metal/Islanda)

http://www.facebook.com/Dynfari
http://dynfari.bandcamp.com/
http://www.soundcloud.com/Dynfari

In luna iulie se anunta mare viscol, pentru ca una din cele mai tinere, mai originale si mai ambitioase formatii de metal extrem din nordul Europei ajunge in premiera in Romania! Si nu numai, este primul turneu al islandezilor de la Dynfari, tara noastra fiind si ea inclusa pe afis. O trupa care primeste la albumul de debut punctajul maxim in cele mai mari reviste de metal din Europa (Legacy si Metal Hammer) nu trebuie ratata live! Socotita de presa de specialitate un amestec spumos de Woods of Desolation, Alcest, Drudkh si Burzum, trupa islandeza este in prezent una din cele mai proaspete achizitii ale prestigioasei case de discuri Aural Music.



VOID FORGER (sludge crust/Bucuresti)

https://www.facebook.com/voidforger
http://voidforger.tumblr.com/
http://voidforger.bandcamp.com/

Pe cat de proaspat este sunetul Dynfari, pe atat de inedita este trupa din deschidere! Pentru prima data live la Ploiesti, formatia Void Forger se revendica din zona sonoritatilor crust, sludge, down tempo, primitive stenchcore si chiar doom death metal. Cu un sunet nihilistic, decadent si intunecat, versuri ancorate in subiecte orwelliene, Void Forger este definitia undergroundului crud, fiind una din extrem de putinele formatii romanesti care a sustinut turnee in cele mai obscure squaturi din Europa!



CLUB RED ALERT (Str. Constanței Nr. 1, Ploiești).

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi aduse din afara clubului. Stand Bestial Records la acest concert (CDuri, DVDuri, tricouri).

Paginile oficiale ale evenimentului:
https://www.facebook.com/events/854071797953645
Concert organizat in parteneriat cu Rock Tour Agency (Croatia).


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top