Noutăți și comunicate

Concert punk cu Voodoo Healers si Monokrom la Timisoara

26 martie 2017
Concert punk cu Voodoo Healers si Monokrom la Timisoara
Duminica, 26 martie 2017, de la ora 20:00, R&R Booking Romania va invita la un concert punk in Club Manufactura, sustinut de trupele Voodoo Healers din Grecia si Monokrom din Timisoara.
Intrare 15 lei



Voodoo Healers este o trupa punk n’ roll plina de energia rock n’ roll din Grecia (Salonik). S-au intalnit pentru prima oara in anul 2000 cand au inceput sa cante la partyuri iar in 2003 au pus bazele formatie incepand cu coveruri dupa The Stooges, MC5, The Ramones, si The Clash iar in paralel ocupundu-se totodata si de compozitiile lor proprii.

Au la activ trei albume lansate, precum urmeaza: "Living In A Dogville" (2006) "Dawn Of A Day" (2011) and "First You Dream After You Die" (2014). Pe langa cele trei albume Voodoo Healers apar si pe compilatia tribute pentru Sky „Sunlight” Saxon cu cantecul „Out of the Question”.

Voodoo Healers poate fi mentionata ca si trupa nomada, avand cate doua turnee realizate in fiecare an atat in Grecia cat si in Europa!

Membrii
George Healer--chitara/B Vocal
The Jack—chitara bas/B Vocal
Timo Healer--Toba
"Fast" Chris Pentelas --chitara/Vocal

https://www.youtube.com/watch?v=IsAzClvQ-JE

Monokrom este o trupă de “alt-punk” înființată în 2014. Trupa a început cu concerte acustice, la mici evenimente publice din Timișoara, interpretând piese de la trupe de pop-punk precum Green Day, Blink182, The Offspring. Din toamna lui 2015, trupa a început să scrie piese proprii, cu teme nautice, cu influențe foarte diverse (“practic încercăm să creem un gen nou”).

Membri:
Seba Ursache-Voce/Chitară
Vinter Marco-Chitară
Darius Zelenco-Bass
Răzvan Muthi-Tobe

https://www.youtube.com/watch?v=0Nm_UFnrLX4

https://www.facebook.com/events/285524291880176/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top