Noutăți și comunicate

Concert si lansare de videoclip FiRMA in Club Control

7 mai 2016
Sâmbătă, 07 mai 2016, Jack Daniel's vă invită în Club Control, la un live show inedit marca FiRMA - trupă icon a rockului alternativ românesc.



Concertul va recrea puntea de legătură dintre piesele de început și volumul I al dublului album ”Descântece”(2014), însumând acest periplu prin imaginea atemporală a unui nou videoclip regizat de solistul Daniel ”Rocca” Stoicea.

Noul clip transpune in imagini un single compus în 2003, ce descria vibrația vremurilor respective, atât de actuală și în prezent. Piesa nu a fost inclusă pe albumul de debut "La Orbire" si a capatat de-alungul timpului diverse forme sonore, pentru ca în 2014 să iasă la lumină pe cel de-al 3lea material discografic: ”Descântece - Vol. I”.



Mai multe detalii și câteva surprize, vor fi anunțate pe:
http://www.facebook.com/TrupaFirma
http://www.facebook.com/JackDanielsRomania

Facebook event
Open doors: 21.00h

Bilete: 30 lei în avans, online pe http://www.eventbook.ro sau în Control, la bar.
40 lei la intrare, în funcție de spațiul rămas disponibil după închiderea perioadei de pre-sale.

YOUR FRIENDS AT JACK DANIEL`S REMIND YOU TO DRINK RESPONSIBLY.
”Leave the show to the band” - http://www.consuma-responsabil.ro



Trupa FiRMA spărgea tiparele și redefinea standardele pieței muzicale de la începutul anilor 2000, cu piese și materiale video foarte apreciate chiar și la nivel internațional, precum „La Orbire”, „Nimeni” și ”Important”.

FiRMA a fost prima trupă românească nominalizată la o secțiune internațională ( "New Sounds of Europe”) și invitată să performeze la gala MTV European Music Awards, în 2007 la München, după ce în 2004 fusese nominalizată la MTV European Music Awards la categoria "Best Romanian Act" și "Best Rock Band" la MTV Romanian Music Awards în 2005.

După două albume de succes și participarea la MTV European Music Awards la München, FiRMA a intrat într-o perioadă de creație detașată, revenind în forță pe scenă în iunie 2014.

În octombrie 2014, FiRMA a dăruit publicului un prim volum al albumului ”DESCNTECE”, disponibil online: https://soundcloud.com/trupafirma/sets/descantece-vol1

O dovadă a aprecierii trupei în noul context este și premiul MOST WANTED COMEBACK, pe care FiRMA l-a primit in luna noiembrie la Premiile SUNETE 2014.

Pe 14 februarie 2015, FIRMA a lansat clipul piesei ”DouăSuflete”, un extras de single ce anunta urmatorul album. Videoclipul, regizat chiar de ”Rocca”, propune o abordare dintr-o perspectiva cinematografică. Free Space Films a asigurat producția materialului video, iar colaborarea cu Rhea Costa și-a pus amprenta asupra styling-ului clipului.

După lansarea albumului ”Descântece - Vol.1”, FiRMA a pornit într-un turneu național de promovare a noului material, care i-a purtat pe scenele cluburilor din întreaga țară, iar în 2015 și pe scenele festivalurilor cu tradiție precum ”Chants, sons sur la scene”(București), Festivalului International de Film Transilvania (Cluj), G-Old Day (Satu-Mare), PADINA FEST (M-ții Bucegi), Copacul cu Cărți (București), FOCUS Festival (Sibiu), Bucharest Christmas Market (București).

Videoclipul single-ulul ”Prizonieri de război”, lansat pe 11 septembrie 2015, reunește figuri de o importanță mondiala în domeniul politic, artistic, social și spititual, aduse într-un mod artistic la un nivel de comunicare a aceluiași mesaj, potențat de imagini care descriu forța distructiva a omenirii.” O poveste nouă, veche de când lumea...”

Clipul ”Prizonieri de război” este regizat chiar de solistul trupei - Daniel ”Rocca” Stoicea, la fel ca "La Orbire", "Baby is Crying" și "Doua Suflete".

(3) Concert_si_lansare_de_videocli_J661rdIM4.jpg
(4) Concert_si_lansare_de_videocli_OU7CtG0rr.jpg
(1) Concert_si_lansare_de_videocli_XIIy8VRY.jpg
(2) Concert_si_lansare_de_videocli_u56RRouv.jpg

În acest moment, FiRMA îi reunește pe scenă pe Rocca (voce/ chitară) și Erhan (bas), membrii de bază ai trupei, cu Adrian Coman (chitară) din 2014 și Cristi Jakab Jr. (tobe/ percuție) din vara anului 2015, împreună cu care au performat la fest-uri precum G-Old Day ( Satu-Mare), PADINA FEST 2015 (M-ții Bucegi), Copacul cu Cărți (București), FOCUS Festival (Sibiu), Bucharest Christmas Market 2015.

Și vara aceasta, FiRMA va duce descântecele pe scenelor marilor festivaluri naționale și nu numai, primele anunțate fiind Shine Festival ( Arenele Romane, 1 iulie) și Electric Castle 2016 ( Cluj - Castelul Banfy, 17iulie).

Facebook:
http://www.facebook.com/TrupaFirma
Soundcloud:
https://soundcloud.com/TrupaFirma
Youtube:
https://www.youtube.com/c/TrupaFirma
Instagram:
https://www.instagram.com/TrupaFirma



Parteneri media: Music Channel, HitMusic Channel, Utv, Radio Seven, Smart FM, Radio România Cultural, Eclecticfm.ro, GoldFM, ROCK FM, rfi Romania, TANANANA, Radio BucureștiFM, Romanian Rock Radio, Radio Trib, RadioIndieGen.ro, ȘapteSeri, Zile si Nopti, Jurnalul Național, Romania Libera, SUNETE, Adevărul, VICE, Decât o Revistă, BeWhere, Arte și Meserii, Ziarul Studențesc Carevasăzică, IQads, Feeder, Veioza Arte, Metropotam.ro, InfoMusic.ro, Mahmur.info, Musicnights.ro, Urban.ro, Bestmusic.ro, Anyplace.ro, iConcert.ro, Gingergroup.ro, Orasulm.eu, JurnalRock, RockOut, Rockstage.ro, MaximumRock, alternativ.ro, muzicabuna.ro, studentie.ro, Mixtopia.ro, sub25.ro, subAsfalt.ro, 121.ro, kudika.ro, getlokal.ro, b365.ro, 9am.ro, Modernism.ro, afterhours.ro, vinsieu.ro, letsrock.ro, bestial.ro, rockout.ro, RoEvents, BucharestExpat.com, InYourPocket, romania-insider.com, cooperativaurbana.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top