Noutăți și comunicate

Concert special Daniel Lazar Band Powered in Club Live din Bucuresti

8 martie 2014
Concert special Daniel Lazar Band Powered in Club Live din Bucuresti
Sambata, 8 martie2014, Sprint Media va recomanda cel mai frumos cadou de Martisor: un concert Daniel Lazar Band Powered in cadrul celui mai mare club de muzica live din Bucuresti, Club Live.

Biletele costa doar 15 lei si pot fi gasite in seara concertului la intrare.
Info si rezervari: 0731348468 / 0741141079
Adresa Club Live : Strada Turturelelor, Nr 11, Bucuresti.



Daniel Lazar Band Powered este o trupa formata din oameni care se cunosc de o viata si au aceleasi idei vis-à-vis de ceea ce ar trebui sa insemne muzica, este mai mult decat o strare de spirit sau o modalitate de a face ceva in viata. Cu o activitate scenica de peste 8 ani, trupa s-a bucurat de sute de evenimente si aparatii la Tv, evenimente private party Vip si aparatii in majoritatea cluburilor din tara care se respecta !

Sprint Media Group deschide cel mai mare club de muzica Live din Romania, incepand cu sfarsitul lunii februarie, aducand un concept inovator si o experienta noua tuturor bucurestenilor, alaturi de tehnologie de ultima generatie pentru a asigura un act artistic de calitate.

Club Live va fi gazda perfecta pentru iubitorii de muzica live, care vor avea parte de cele mai tari concerte si petreceri iar sambata de sambata Daniel Lazar Band Powered va va oferi o atmosfera plina de piese extraordinare, cantate in forta si cu pasiune !


Evenimente recomandate

Top