Noutăți și comunicate

Concerte, muzica, tricouri noi si concurs Breathelast

23 iulie 2014
Concerte, muzica, tricouri noi si concurs Breathelast
A inceput vacanta asa ca trupa Breathelast a trecut la program estival, a inceput sa pregateasca "alfel lucrurile". Este vorba despre concerte noi, muzica noua, tricouri noi si o participare distractiva si interactiva cu premii la noul videoclip al trupei, "Maluri".



Trupa va sustine doar doua concerte in aceasta vara, au lansat o piesa noua in limba romana si pregatesc un concurs cu premii pentru fani.

1-Concerte_muzica_tricouri_noi_N6ENJGG8x4.jpg

Joi, 24 iulie 2014: ne adunam cu trupele rock pentru un ultim Merch Fest pe sezonul asta din Question Mark, Bucuresti, de la ora 19:00.
https://www.facebook.com/events/1456350991283806/

Vineri, 25 iulie 2014: concertul verii "July Meltdown Iii" in Private Hell Club / Bucuresti - Breathelast / Key To The Crown / For My Sins. Detalii event: https://www.facebook.com/events/312895962205488/
https://www.youtube.com/watch?v=pQKpWZc8HeI



Concursul Maluri cu premii pentru fani are urmatoarele coordonate:

"Apoi, daca vreti sa ne jucam, trimiteti-ne poze cu versurile preferate din Maluri cum vreti voi, adaugati o adresa de mail la detalii poza (una pe care o si verificati) si veti primi in premiera link cu clipul aferent (la care lucram deja), in avans fata de lansarea oficiala - detalii cu data exacta pe parcurs. Versurile le gasiti in detalii la Preview [ http://goo.gl/SjS9IE ] sau prin vie ascultare. O sa alegem din pozele primite si un castigator pentru un premiu surpriza (opa), dar absolut toti cei care vor trimite poze cu versurile preferate, vor primi clipul pe mail in avans, imediat ce Dl Miluta Flueras il ne va spune ca l-a terminat. Va facem avansuri :)) Postati pozele pe pagina Breathelast sa le putem gasi. Let the Maluri Games begin!!!", spune trupa intr-un comunicat.

Breathelast participa si la Rockstadt Extreme Fest joi, 14 august 2014 - in intervalul orar 01:45 - 02:25.

http://youtu.be/DmVL_QFYlXQ?list=UUcRCIqwlq4TjGnuJOeyCaZA

Tricouri noi Maluri, made by A.D.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top