Noutăți și comunicate

Concertul MANOWAR din orasul suedez Trollhattan va fi deschis de recitalul unui cor de tineret

12 noiembrie 2015
Concertul MANOWAR din orasul suedez Trollhattan va fi deschis de recitalul unui cor de tineret


MANOWAR bifeaza inca o premiera in turneul “Gods And Kings World Tour 2016”: un cor format din elevi la scoala de muzica Hjortmosseskolan din Trollhättan’s si Udevalla din Västerskolan, va performa in deschiderea concertului pe care trupa il va sustine pe 5 februarie 2016 la Nova Arena, Trollhättan.



Dupa succesul rasunator inregistrat de colaborarea cu o orchestra de tineret din Germania, MANOWAR a extins invitatia de a imparti scena cu tinere talente din sfera muzicii clasice si pentru turneul din 2016.



„Asteptam cu interes aparitia in premiera a unui cor de tineret, in cadrul unuia din show-urile noastre“ a spus Joey DeMaio.

„Am lansat aceasta initiativa pentru a incuraja tinerele talente ale muzicii clasice, pentru ne arata recunosterea fata de pasiunea lor pentru muzica si considerata fata de faptul ca se dedica unei activitati care nu este considerata ‚cool‘ in randul colegilor de generatie. Vrem sa le aratam ca merita sa lupti pentru lucrurile in care crezi, indiferent de ceea ce spun cei din jur!“ a continuat el. „Stim ca Manowarrior-ii nostri ii vor primi pe acesti copiii in familia noastra si ii vor recompensa pentru curajul lor!“.


Membrii corului au varste cuprinse intre 14 si 16 ani si studiaza muzica in institutii specializate. Ei vor prezenta atat piese din repertoriul propriu cat si compozitii lansate de MANOWAR.



In turneul “Gods And Kings World Tour 2016” va celebra Kings Of Metal MMXIV, pe care multi fani nu au avut inca sansa sa il experimenteze live, dar si apropiata aniversare a albumului Gods Of War, care a fost lansat in 2007. Set list-ul va fi plin de piese preferate de fani, de pe ambele albume si, in plus, va include multe alte melodii de referinta si diverse surprize.



Bilete pentru concertul MANOWAR din Trollhättan, din cadrul “Gods And Kings World Tour 2016” sunt disponibile aici:

http://bit.ly/1LgNQgx



Pentru bilete si alte detalii legate de turneul Gods And Kings World Tour 2016 vizitati manowar.com/tour



Iar pentru cele mai recente informatii vizitati manowar.com and facebook.com/manowar.



Gods And Kings World Tour 2016 – Date confirmate:



Joi, 14 ianuarie, 2016 - Ostrava Aréna (anterior ÄŒEZ Aréna) - Ostrava, Republica Ceha

Vineri, 15 ianuarie, 2016 - DRFG Arena (anterior Kajot Arena) - Brno, Republica Ceha

Sambata, 16 ianuarie, 2016 - Torwar Hall - Varsovia, Polonia

Luni, 18 ianuarie 2016 - Aegon Arena - Bratislava, Slovacia

Marti, 19 ianuarie 2016 - Forum Karlín - Praga, Republica Ceha

Miercuri, 20 ianuarie 2016 - Forum Karlín - Praga, Republica Ceha

Vineri, 22 ianuarie 2016 - Zenith - Munich, Germania

Sambata, 23 ianuarie 2016 - Jahrhunderthalle - Frankfurt, Germania

Duminica, 24 ianuarie 2016 - Thüringenhalle - Erfurt, Germania

Miercuri, 27 ianuarie 2016 - Tempodrom - Berlin, Germania

Vineri, 29 ianuarie 2016 - Porsche Arena - Stuttgart, Germania

Sambata, 30 ianuarie 2016 - ISS Dome - Düsseldorf, Germania

Duminica, 31 ianuarie 2016 - SCC - Aarhus, Danemarca

Marti, 2 februarie 2016 - Konserthus - Stavanger, Norvegia

Vineri, 5 februarie 2016 - Nova Arena - Trollhättan, Suedia (schimbare de sala)

Sambata, 6 februarie 2016 - Fryshuset Arenan - Stockholm, Suedia

Luni, 8 februarie 2016 - Rock Café - Tallinn, Estonia

Marti, 9 februarie 2016 - Palladium - Riga, Letonia

Miercuri, 10 februarie 2016 - Compensa Koncertų Salė - Vilnius, Lituania

Vineri, 12 februarie 2016 - Pakkahuone - Tampere, Finlanda

Sambata, 13 februarie 2016 - The Circus - Helsinki, Finlanda

Marti, 16 februarie 2016 - Minsk Sports Palace - Minsk, Bielorusia



###

Despre MANOWAR:

Influenta MANOWAR in industria muzicii rock este de necontestat. In decursul unei cariere impresionante, trupa si-a pus amprenta asupra genului Heavy Metal, prin combinatia dintre maiestria unica a exprimarii si maniera caracteristica de compozitie. Cu determinare de neoprit, perseverenta si curajul neclintit de a-si urma propria cale, trupa a rezistat chiar si celor mai grele provocari. In epoca “talentelor” aparute de nicaieri si a hiturilor de-o vara, aceasta trupa le da fanilor ceea ce acestia iubesc: muzica masiva, puternica ce intruchipeaza chiar “coloana sonora” a vietii lor, cantece care celebreaza curajul individului si spiritul de apartenenta la comunitate.

Trupa a dobandit numeroase discuri de aur si platina si a derulat peste 35 de turnee, fiind cap de afis la evenimente sold out, desfasurate in locatii cu capacitatea cuprinsa intre 10.000 si 50.000 de locuri.



Sustinerea fidela de care MANOWAR se bucura in toata lumea este vizibila la evenimentele live: de exemplu, la Magic Circle Festival, in Germania, au participat fani din peste 40 de tari.

In semn de respect pentru pentru fanii devotati din toata lumea, MANOWAR a inregistrat balada “Father” de pe EP-ul ‘Thunder Tn The Sky’ lansat in 2009, in 18 limbi diferite, printre care si romana, realizand astfel inca o premiera in istoria heavy metalului.

In 2012 MANOWAR a lansat cel de al XII lea album de studio, ‘The Lord Of Steel’, despre care presa de specialitate a spus ca are “ forta bruta si de neoprit a metalului topit”, iar in 2013 trupa a celebrat cele mai bune momente din turneul ‚Lord Of Steel’ World Tour 2012 si 2013, cu live EP-ul ‚The Lord Of Steel Live’.

Cel mai recent album MANOWAR - ‘Kings Of Metal MMXIV’ Silver Edition este o inregistrare complet noua, a celui mai bine vandut si premiat album din discografia trupei si a fost lansat, sub forma unei editii limitate, cu doua CD-uri, in primavara anului 2014. Lansarea a coincis cu startul primei parti a turneului ‘Kings Of Metal MMXIV World Tour’. Albumul este disponibil in magazine specializate, in magazinele online ale trupei http://www.thekingdomfosteel.com si http://www.thekingdomofsteel.eu, iar in format digital se gaseste pe iTunes, Amazon si Google Play.

MANOWAR:
Eric Adams: Voce

Donnie Hamzik: Tobe

Karl Logan: Chitara

Joey DeMaio: Bass


Photo: Sebastian Konopka © 2015 Magic Circle Entertainment. All rights reserved.




Nota:
Toate imaginile sunt proprietate Magic Circle Entertainment.

Foto creditul trebuie sa insoteasca imaginile oricand acestea sunt reproduce d eun tert.

Utilizarea de catre terti este permisa doar pentru media, in scop necomercial si in maniera neexclusiva.



Pentru informatii de foto credit in legislatia germana vizitati: http://www.rechtambild.de/2012/01/schadensersatzaufschlag-bei-nichtnennung-des-urhebers/



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top