Noutăți și comunicate

Concertul The Aristocrats va avea loc la Arenele Romane

19 noiembrie 2015
Concertul The Aristocrats va avea loc la Arenele Romane
Concertul The Aristocrats de pe 7 decembrie 2015 se va muta in cortul incalzit de la Arenele Romane, deoarece The Silver Church Club este in curs de renovare. Astfel, publicul va avea parte de un spatiu generos si sigur, unde va putea sa se delecteze cu un show live de inalta calitate.

Supergrupul format din trei muzicieni geniali, aclamati la nivel international: Guthrie Govan, Bryan Beller si Marco Minnemann se va afla in premiera in tara noastra. Guthrie a fost declarat cel mai bun chitarist din lume de catre revista The Guitarist, a scris doua carti despre arta cantatului la chitara si a mai luat parte la activitatea unor trupe precum ASIA, GPS, the Young Punx, si acum, The Aristocrats, iar Bryan Beller si Marco Minemann activeaza de asemenea in proiectul celebrului chitarist Joe Satriani.

Trupa abordeaza un stil aparte, o fuziune intre rock instrumental, progressive si jazz.

The Aristocrats isi promoveaza in acest turneu cel mai recent album, “Tres Caballeros” pe care l-au inregistrat deja si pe care il vor lansa in luna iulie a acestui an. Show-urile lor sunt adevarate experiente live, o demonstratie a fortei lor de magicieni ai instrumentelor, presarata cu momente comice si cu interactiuni savuroase cu publicul.

Concertul The Aristocrats este organizat de Phoenix Entertainment.

Cu ocazia schimbarii locatiei, biletele care vor fi achizitionate pana in ziua evenimentului se vor gasi la pretul de 85 de lei, iar in ziua concertului, pretul unui bilet va fi de 99 de lei.



Link piesa: https://www.youtube.com/watch?v=wLXpEt42W-8


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top