Noutăți și comunicate

Concertul Therion se muta in clubul Quantic

17 februarie 2018
Concertul Therion se muta in clubul Quantic
Venim cu o veste mai puțin plăcută legată de concertul THERION din data de 11 martie 2018, care era programat inițial să aibă loc la Arenele Romane din București. Din cauza unor factori ce nu țin de organizatori, locul de desfășurare al evenimentului s-a schimbat, astfel că acesta va avea loc în aceeași dată, însă în club Quantic din București.

Organizatorii își cer scuze tuturor pentru această situație, însă garantează că experiența show-urilor Therion, Imperial Age, Null Positiv și The Devil va fi la fel de plăcută în acest cadru pe care vom avea grijă să-l pregătim așa cum se cuvine!

Event: Therion, Imperial Age, Null Positiv, The Devil / Bucuresti

Clubul Quantic (cunoscut pentru evenimentele găzduite în această locație, precum concertele Lacuna Coil, Arch Enemy și multe altele) se află situat pe șos. Grozăvești, nr. 82, unde poate ajunge foarte ușor de la stația de metrou Grozăvești sau Politehnică, dar și cu tramvaiele 1, 11, 35 sau autobuzele 105 sau 601.

Biletele achiziționate până acum rămân în continuare valabile.

Având în vedere, însă, capacitatea mai mică față de Arenele Romane, pentru confortul și siguranța tuturor participanților, numărul de bilete puse în vânzare va fi limitat, astfel că în următoarea perioadă mai pot fi achiziționate maxim 200 bilete. Acestea se pot găsi online pe http://www.AmBilet.ro la prețul de 95 lei, iar la intrare, în seara concertului, la prețul de 115 lei (în limita biletelor disponibile). Zonele Golden Circle și Normal Circle (Acces general) vor fi păstrate.

Și ca să privim lucrurile dintr-o altă perspectivă, avantajele desfășurării unui astfel de eveniment în clubul Quantic:

  • Quantic dispune și de un restaurant, astfel că participanții pot lua masa oricând doresc, cu posibilitatea de a ieși din zona concertului oricând
  • Clubul Quantic se află la o distanță nu foarte mare față de stațiile de metrou Grozăvești și Politehnică, astfel că se poate ajunge foarte ușor.
Programul concertelor, dar și a sesiunii Meet & Greet, va fi anunțat în perioada următoare, cu aproximativ o săptămână înaintea evenimentului.

Eveniment organizat de Promusic Events & Maximum Rock


Evenimente recomandate

Top