Noutăți și comunicate

Concertul byron si Lucia de la Bucuresti se amana

ANULAT !!!
13 noiembrie 2015
Evenimentul va avea loc in data de 29 noiembrie 2015 la Beraria H.

Concertul byron si Lucia de la Bucuresti se amana pentru data 13 noiembrie 2015; banii din bilete vor fi directionati catre victimele tragediei din Colectiv.

Ca urmare a tragediei petrecute in clubul Colectiv din Bucuresti, concertul ce urma sa marcheze lansarea noilor albume de studio byron si Lucia va fi amanat pentru data de 13 noiembrie, locul de desfasurare (Fratelli Studios, str. Glodeni nr. 1-3) si ora (21:00) ramanand neschimbate. Banii incasati din vanzarea biletelor vor fi directionati catre victimele incendiului si familiile acestora.

Ziua de 30 octombrie ramane o rana deschisa pentru noi toti. In aceste momente dureroase nu ne simtim capabili sa sustinem concertul de lansare de la Bucuresti asa cum a fost planuit initial, in data de 6 noiembrie.

Printre cei plecati dintre noi se afla prieteni, colegi, colaboratori, iar gandurile noastre sunt alaturi de familiile si apropiatii lor, cat si de cei care in continuare lupta pentru viata si se recupereaza pe paturile de spital.

Dincolo de modalitatile evidente - donare de sange, sprijin moral si financiar - ne simtim obligati sa fim alaturi de cei afectati, asa cum ne pricepem cel mai bine: prin muzica. Acum, mai mult decat oricand, simtim ca trebuie sa ne reafirmam credinta in ceea ce facem.

– byron

Event FB – http://on.fb.me/1N8rivT
http://www.byronmusic.ro
http://www.luciaofficial.com








Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top