Noutăți și comunicate

Country rock made in Romania cu Desperado in Club Puzzle

24 mai 2014
Country rock made in Romania cu Desperado in Club Puzzle
Initial evenimentul era programata pentru data de 5 aprilie 2014, insa, din cauza starii de sanatate a unuia dintre membrii trupei, concertul este REPROGRAMAT pentru data de 22 mai! Biletele raman valabile!!!
Sambata, 24 mai 2014, invitatul special al nopții in Club Puzzle este trupa Desperado, singura formație de country-rock din România.

Rezervari si info la telefon: 077 21 600 31 sau http://liveinpuzzle.ro/rezervari
Adresa Puzzle Cafe Bistro & Live Events : Piata Victoriei - Calea Victoriei 155, bloc D1, tronson 6, parter, Bucuresti, http://liveinpuzzle.ro, http://facebook.com/liveinpuzzle



Desperado este singura formație de country-rock din România și s-a înființat în anul 1998. Trupa și-a luat numele după o celebră piesă a grupului Eagles, grup care le-a influențat major destinele muzicale. În limbaj anglo-american, termenul "desperado" este atribuit aventurierilor, scandalagiilor, oamenilor fără căpătâi, veșnic pe drumuri și într-un permanent conflict cu cei din jur. Având în vedere caracterele și comportamentele membrilor trupei în viața de zi cu zi, numele "Desperado" îi caracterizează foarte bine...

"Am cazanul meu", "Bețivan ratat", "Lenea" - sunt câteva dintre hiturile de mare răsunet care au plasat trupa Desperado în topul preferințelor muzicale ale celor care știu să se distreze.

În 2002, 2006 și 2007 Desperado a participat la selecțiile Eurovision Song Contest. Ultimele 2 participări au marcat colaborarea cu interpretul norvegian de origine română Tony Poptamas, fapt care a atras o creștere substanțială de calitate și de box-office. La ediția Eurovision România 2007, Desperado și Tony Poptamas s-au clasat pe locul 2.

Pentru ca reprezentațiile de club să satisfacă gusturi diverse, trupa Desperado are în repertoriu și piese internaționale semnate Eric Clapton, Eagles, Dire Straits, James Blunt, Queen sau Simply Red.

Componența trupei este:
- Sandy "The gun" Deac - vocal, chitara, keyboards,
- Kovacs "Indiana Jones" Laszlo - chitara
- Edi "Rider" Raita - voce, keyboards
- Vlad "Pg Suckermann" Spatar - bass, vocal
- Janky "Yankee Joe" Zsolt - tobe
- Ovidiu "Yezekill" Buhatel - manager, sound designer

Concertul va incepe la ora 22:30
Pretul biletului: 25 de lei
Bilete s-au pus în vânzare prin iabilet.ro
Achiziționarea biletului nu garanteaza loc. După achiziționarea biletului, vă rugăm să sunați la 077.21.300.600 pentru rezervarea locului la masa. Vă mulțumim!

Pe http://www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home - platesti cu cardul online sau cu Paypal) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin Op. Pentru plata ramburs sau prin Op, va rugam sa ne contactati la contact[at]iabilet.ro sau 0741.272.967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top