Noutăți și comunicate

Cradle of Filth vor canta la Metalhead Meeting Festival 2017

17 martie 2017
Cradle of Filth vor canta la Metalhead Meeting Festival 2017
Festivalul METALHEAD Meeting va avea loc pe 24 si 25 iunie 2017 la Arenele Romane din Bucuresti, iar lineupul evenimentului se imbogateste cu un nou nume: CRADLE OF FILTH. Britanicii se alatura numelor deja anuntate pana acum la editia a sasea a festivalului: Sepultura, Behemoth, Agnostic Front, Myrkur si Bucovina. Alte cateva zeci de trupe vor fi anuntate in curand !

Nu uitati ca avem parte si de un AFTERMATH Metalhead Meeting cu Gojira pe 4 iulie 2017 tot la Arenele Romane asa ca METALHEAD va ofera pachete cu 20% reducere prin care puteti vedea atat showul francezilor cat si festivalul. Pachetele pot fi cumparate de pe iabilet.ro

Considerata de Metal Hammer drept cea mai de succes trupa britanica de la Iron Maiden pana in zilele noastre, dupa concertul sold out din Cuj de acum doi ani, Cradle Of Filth vin sa tina capul de afis al festivalului Metalhead Meeting cu al lor black metal combinat cu gothic si symphonic metal, cu teme muzicale puternic influentate de poezia si mitologia gotica si de filmele horror.

Fara niciun dubiu, una dintre cele mai mari si influente trupe de metal britanice din toate timpurile, CRADLE OF FILTH au lasat o umbra puternica si macabra pe scena de metal pentru aproape 25 de ani! De la black metalul salbatic al primului album din 1994 pana la bombasticul "The Manticore & Other Horrors" din 2012, estetica muzicala Cradle of Filth a avut un impact devastator asupra evolutiei muzicii metal, impinsa si de carisma solistului Dani Filth. Cel mai recent album al trupei "Hammer Of The Witches", lansat in 2015 via Nuclear Blast, este, fara indoiala, cel mai focusat si bine produs album al trupei din toate timpurile.

Vino sa asculti la Metalhead Meeting piese precum "Nymphetamine Fix", "Temptation", "Hallowed be Thy Name", "Her Ghost in The Fog", "From The Cradle to Enslave" sau "No Time To Cry" alaturi de multe alte hituri de pe cele 11 albume ale trupei in cadrul unui show de 90 de minute.

Abonamentele pentru Metalhead Meeting se gasesc in format electronic pe http://www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:
- PRESALE: pana pe 23 iunie: 170 de lei Acces General si 220 de lei Golden Circle
- LA INTRARE: 200 de lei Acces General si 250 de lei Golden Circle

Abonamentele se gasesc de asemenea si in retelele eventim si bilete.ro
Abonamentele Golden Circle sunt in fata scenei iar numarul lor este limitat la 500 de bucati din care mare parte s-au vandut deja.

Dupa ce in editiile trecute ati vazut live trupe precum: Kreator, Dragonforce, Rotting Christ, Delain, Sepultura, Moonspell, Satyricon, Dark Funeral, The Sirens, Amorphis, Paradise Lost, Finntroll, Turisas, Heidevolk, Primordial, Arkona sau Bloodbath, este momentul ca in 2017 sa sarbatorim 6 editii de METALHEAD Meeting cu un lineup care doreste sa duca festivalul la un alt nivel, categoria grea, asta insemnand headlineri pe care ii vedeti pe capetele de afis ale marilor festivaluri de gen.
Cu un focus setat pe concerte de calitate pentru un public premium, festivalul doreste sa ofere o experienta celor prezenti la eveniment si nu doar niste simple concerte.

Metalhead Meeting, our passion, they wouldn't understand.
http://www.metalheadmeeting.com
Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top