Noutăți și comunicate

Dan Byron & Luiza Zan la Backyard Acoustic Season

2 iunie 2016
Dan Byron & Luiza Zan la Backyard Acoustic Season
Joi, 2 iunie 2016, debutează seria de concerte Backyard Acoustic Season, în grădina Casei Universitarilor din București (str. Dionisie Lupu, nr. 46). Pe tot parcursul verii vor concerta acustic în grădină cei mai importanți artiști ai momentului de pe scena alternativă și nu numai! Biletele s-au pus deja în vânzare în rețeaua http://www.iabilet.ro și costă 30 de lei în perioada de presale (până pe 27 mai).

Primul concert din serie îi va aduce pe scenă pe Dan Byron & Luiza Zan în formulă live acoustic duo. La aproape un an de la ultimul concert susținut împreună, Dan și Luiza vor oferi un spectacol divers, greu de clasificat și de descris, ce-și trage sevele din background-ul artistic extrem de variat al amândurora.

Dan Byron este compozitor, vocalist, flautist și chitarist în formația de rock alternativ/progresiv byron pe care a înființat-o în 2006, în timp ce Luiza Zan este o prezență constantă și distinsă a scenei de jazz autohtone, cu un prim album de autor, „Heritage”, lansat recent. Având la dispoziție doar vocile și chitarele, cei doi vă vor plimba prin acorduri rock, pop, jazz sau gospel, făcând din Live Acoustic Duo o experiență ce trebuie trăită măcar o dată!

Dan Byron & Luiza Zan – Teardrop (live)
https://youtu.be/aX5jUdrqDZg



Invitații serii sunt cei de la Otherside, proiect electro/pop/soul lansat acum un an, care vor prezenta un set acustic inedit, în premieră în grădina Casei Universitarilor.

Eclectică, inteligentă și cu un vibe futurist, muzica Otherside reușește să îmbine momente chill, introspective, cu o explorare îndrăzneață a texturilor sonore și o energie aparte. Primul album, „Neverending”, poate fi descărcat gratuit de pe pagina de Bandcamp a formației – http://othersidemusic.bandcamp.com – iar noul single „Blowback” ne prezintă și mai mult din universul sonor al trupei.

Otherside – Blowback (lyrics video)
https://youtu.be/0KssX0NbTPo



Haideți așadar joi, 2 iunie, de la ora 19:00 pentru a vedea primul concert din seria Backyard Acoustic Weekend în grădina Casei Universitarilor din București (str. Dionisie Lupu nr. 46) unde vă veți întâlni live cu Dan Byron & Luiza Zan (live acoustic duo) și Otherside! Biletele s-au pus deja în vânzare în rețeaua http://www.iabilet.ro la prețul de 30 de lei (presale până pe 27 mai pentru primele 200 de bilete). Ulterior, prețul biletelor va urca la 40 de lei.



Backyard Acoustic Weekend este o serie de concerte organizate pe parcursul verii de Overground Music și Liga Media Grup în grădina Casei Universitarilor din București. Următoarele concerte din serie sunt:

  • 16 iunie: Alexandra Ușurelu & Mircea Vintilă (concert „Mergem toți într-o barcă”)
  • 7 iulie: Grimus, Sophisticated Lemons
  • 21 iulie: byron, Rockabella
  • 4 august: Vița de Vie, Domino
  • 18 august: Robin and the Backstabbers, Melting Dice
  • 1 septembrie: Luna Amară, Cuibul
  • 15 septembrie: Travka, Lucia


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top