Noutăți și comunicate

Dan Byron solo, invitat la concertul lui Sivu de la Bucuresti

12 februarie 2015
Dan Byron solo, invitat la concertul lui Sivu de la Bucuresti
Joi, 16 aprilie 2015, Sivu, pe numele sau real James Page, va sustine un concert in premiera in Romania, in clubul Colectiv din Bucuresti. Invitat la acest concert este Dan Byron, care va sustine o reprezentatie solo invaluita intr-un sound cat o orchestra.

Sivu este un tanar solist-compozitor de 26 ani din Cambridge, Marea Britanie al carui nume de scena semnifica numele sau de familie, tradus in limba finlandeza. Sivu internpreteaza un indie-pop sofisticat si captivant, presarat pe alocuri cu tonalitati dark subtile. Artistul este comparat stilistic cu mai celebra trupa alt-J, al carei producator, Charlie Andrew, a modelat si sunetul primului album al lui Sivu, Something On High, aparut in luna octombrie a anului trecut.



Sivu: "Better Man Than He":
https://www.youtube.com/watch?v=_964dqQxQwY

Dan Byron este solistul trupei byron, una din cele mai surprinzatoare trupe romanesti de muzica alternativa. Asa cum trupa byron este recunoscuta pentru proiectele sale speciale (cel mai recent fiind Electric Marching Band - filmarea de la Cluj a unui concert cu fanfara militara din Bistrita si cu corul de elevi Excelsior), tot asa aparitiile solo ale lui Dan Byron sunt pline de neprevazut: piesele interpretate sunt atat compozitii proprii cat si piese-surpriza ale altor artisti, abordate dintr-o perspectiva proprie si imbogatite sonic intr-o maniera mai rar intalnita pe scenele de la noi.



Concertul lui Sivu va avea loc in Bucuresti, joi 16 aprilie 2015, in clubul Colectiv (Str. Tabacarilor nr. 7, Sector 4, fosta fabrica Pionierul). Biletele la concert au pretul promotional de 30 lei pana la 15 februarie 2015, apoi vor putea fi achizitionate la pretul de 40 lei. In seara evenimentului, la intrarea in club, biletele vor costa 50 lei. Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim: online la bit.ly/sivu-colectiv si in magazinele Domo, Germanos, Orange, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas. Biletele pot fi comandate si telefonic la nr. 1951.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top