Noutăți și comunicate

Daniel Cavanagh (Anathema) doneaza o parte din onorariu familiilor victimelor tragediei de la Colectiv

2 noiembrie 2015
Daniel Cavanagh (Anathema) doneaza o parte din onorariu familiilor victimelor tragediei de la Colectiv
Conform unui anunt pe pagina evenimentului, cei de Metalhead au primit un email emotionant de la solistul Anathema, Daniel Cavanagh, prin care ii roaga ca o parte din onorariul sau din data de 2 decembrie de la Hard Rock Cafe sa fie donat familiilor victimelor tragediei de la Colectiv.

"I am so sorry for what happened in Bucharest this weekend. What a tragedy, I never thought would ever happen in a club like that. I am sure you knew people involved, and my deepest condolences for that."



Daniel Cavanagh, mintea creativa si chitaristul din Anathema, se imbarca in primul sau turneu acustic dupa multa vreme si va canta la Hard Rock Cafe din Bucuresti pe 2 decembrie 2015 de la ora 21:30

Bilete: http://www.iabilet.ro/bilete-daniel-cavanagh-anathema-in-concert-extraordinar-la-hard-rock-cafe-23501/

Concertul face parte dintr-o serie de showuri exclusiviste pe care artistul le va susitine in Europa. Daniel va prezenta un setlist cu totul si cu totul special, construit din piese de pe noul sau material solo, “Memory and Meaning” dar si piese de la Anathema plus cantece ale unor artisti care l-au influentat de-a lungul carierei precum Pink Floyd, Iron Maiden si multe altii..

Show-ul va fi unul exclusiv in Romania.

Biletele se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și VGeneration, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar și la Hard Rock Cafe.

În presale biletele au următoarele prețuri:

- 55 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători
- 80 de lei, VIP, cu loc la masă în fața scenei (număr limitat la 80 de bilete)

Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la prețul de 55 de lei. În ziua concertului, biletele vor costa 75 de lei - acces general, cu loc la masa (fumători sau nefumători) sau fara loc, respectiv 100 de lei VIP, în limita locurilor disponibile.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău - Åžoseaua Kiseleff, nr. 32. Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top