Noutăți și comunicate

Date confirmate pentru Storm Tour 2015 - Valea Norilor

11 februarie 2015
Date confirmate pentru Storm Tour 2015 - Valea Norilor
Dupa succesul inregistrat in toamna anului trecut in cadrul evenimentului realizat de revista Sunete, Valea Norilor se intorc in Romania pentru a sustine un turneu de lansare al noului album. Storm Tour 2015 se va desfasura in 10 orase.

http://youtu.be/jWxqEbLfkIg



În urmă cu doi-trei ani, Petru Bețco (chitară), influențat de legende rock precum Red Hot Chili Pappers sau Muse, a hotărât să pună bazele unei trupe. În octombrie 2013, s-a concretizat totul, iar visul a devenit realitate. Lui Petru i s-au alăturat Andrew Jackson - vocalist (Andrei Zîc), Stan Eclipse - chitară bass (Alexandru Frolov) și Mircea Nicolaescu - tobe. În privința toboșarilor, componența s-a mai schimbat puțin, iar în prezent, toboșarul trupei este Mihai Duca.



Storm Tour 2015:
Bucuresti, B52 - 19 februarie
Ramnicu Valcea, Aby Stage Bar - 20 februarie
Sibiu, Rock'n'Bike - 21 februarie
Brasov, Subsol Club - 22 februarie
Cluj Napoca, Flying Circus Pub - 23 februarie
Oradea, Moszkva Kavezo - 24 februarie
Targu-Mures, Jazz&Blues - 25 februarie
Iasi, Underground Pub - 26 februarie
Suceava, 31 Motors Pub - 27 februarie
Botosani, TBA - 28 februarie



Primul concert din seria celor 10, ce le vor sustine rockerii moldoveni, va avea loc pe data de 19 februarie 2015, in club B52, incepand cu ora 21:00.

Alaturi de ei, aratandu-si suportul, vor urca pe scena, bine cunoscuta trupa bucuresteana, Changing Skins.



Până în momentul de față, băieții au compus 11 piese, dintre care două sunt înregistrate oficial - Chip de lut, lansată pe 4 ianuarie 2014 și Noapte bună, lansată, la scurt timp, pe 2 martie. Cu versuri pline de simbolism, ce vorbesc despre moarte sau iubiri pierdute, Valea Norilor calcă ușor-ușor pe urmele confraților de la Alternosfera, evident, într-o manieră proprie, originală și cu reale șanse de reușită.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top