Noutăți și comunicate

Delirium X Tremens revine la Bucuresti

18 octombrie 2013
Delirium X Tremens revine la Bucuresti
Vineri, 18 octombrie 2013, de la ora 20:00, Axa Valaha Productions ii readuce pe italienii de la Delirium X Tremens la Bucuresti. Dupa ce la inceputul lunii ianuarie 2013, trupa death metal originara din nordul Italiei deschidea sezonul concertelor din acest an in Private Hell, si tinand cont de reactia foarte buna a publicului atat la respectivul concert, cat si de-a lungul intregului turneu balcanic, Delirium X Tremens a decis sa revina in aceasta zona, de aceasta data pentru doar doua concerte exclusive, la Bucuresti si Varna.

DELIRIUM X TREMENS
https://www.youtube.com/watch?v=LY0fs8KBlm4

DELIRIUM X TREMENS live
https://www.youtube.com/watch?v=Nq1KTf39nuM

Alaturi de Delirium X Tremens vor evolua doua trupe, obisnuite ale publicului din Bucuresti, KAMEN (fostii Neisseria) care se pregatesc sa lanseze, pe filon heavy thrash metal, materialul demonstrativ de debut, respectiv VIOLESSON, un proiect care graviteaza intre hardcore si death metal si include tineri muzicieni, deja rodati in alte trupe si proiecte muzicale ale scenei subterane din capitala.

KAMEN
https://www.youtube.com/watch?v=3Z_xSTcUJWs

VIOLESSON
https://www.youtube.com/watch?v=vj3zkOcHaAc

Pretul unui bilet este de 15 lei, disponibil exclusiv in seara concertului, la intrare. De asemenea, cu ocazia acestui concert, labelul Axa Valaha Productions va fi prezent cu un stand de muzica metal si merchandise, multe dintre produse la preturi de lichidare de stoc. Cei interesati pot cere amanunte si o lista de produse la axa666@yahoo.com



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top