Noutăți și comunicate

Doar o zi pana la vernisajul expozitiei #FIND_US de la hanul Gabroveni

11 decembrie 2015
Doar o zi pana la vernisajul expozitiei #FIND_US de la hanul Gabroveni
Sambata, 12 decembrie 2015, sunteti invitati la Hanul Gabroveni de la ora 14:00 la vernisajul expozitiei #FIND_US - Expoziție foto dedicată fotografilor afectați de tragedia din clubul Colectiv.

Lucrarile sunt expuse in 2 sali in Hanul Gabroveni din capitala. In prima sala sunt expuse lucrari ale fotografilor ce au fost afectati direct de tragedia din Colectiv. In a doua sala sunt expuse lucrari ale celorlati fotografi de concerte, ce s-au alaturat expozitiei pentru a sustine cauza si misiunea expozitiei.

Fotografii din Colectiv erau parte a unui grup unit, aceștia participând împreună atât la majoritatea concertelor din București, cât și la concertele de anvergură din țară și nu numai (Roger Waters, Robbie Williams, André Rieu, AC DC, Bon Jovi, Rockstadt Extreme Fest, ArtMania, Electric Castle, Hellfest (Franța) sunt doar câteva exemple). Erau legați atât de afinițăți profesionale, cât și de prietenie, ei fiind cei care de fiecare dată erau prezenți în fața scenei spre a surprinde cele mai bune cadre cu artiștii și cu publicul. Aproape toate fotografiile de concert aflate în diversele galerii foto online sunt rezultatul muncii acestor fotografi.

O parte dintre acești fotografi nu mai sunt printre noi, scopul expoziției fiind să omagieze munca lor, dar și să îi susțină pe supraviețuitori, care au nevoie de ajutor.

In cadrul expozitiei vor fi prezentate peste 200 de lucrări de fotografie, mare parte dintre acestea aparținând fotografilor prezenți în seara tragediei în clubul Colectiv, această inițiativă fiind cea mai complexă expoziție pe această temă organizată până acum în România.

Intrarea la expoziția #find_us va fi liberă, existând însă posibilitatea ca publicul să facă donații, sumele strânse urmând să susțină tratamentul fotografilor afectați de incendiul din Clubul Colectiv sau să ajungă la familiile acestora, greu încercate după tragicul eveniment.

Expoziția va avea trei teme:

1. câte 10 fotografii ale fotografilor afectați de tragedia din clubul Colectiv;

2. fotografii ale celorlalți fotografi de concerte (expuse la Hanul Gabroveni, începând cu 10 decembrie) ;

3. fotografii cu trupa Goodbye to Gravity din concertele susținute de aceștia de-a lungul timpului (expuse la Casa Filipescu-Cesianu din 22 decembrie 2015).

Programul de vizitare a expoziției la ARCUB GABROVENI este următorul:

luni – joi orele 14:00 – 22:00
vineri – duminică orele 12:00 – 22:00

(2) Doar_o_zi_pana_la_vernisajul_e_CsGz4Y6jp.jpg

#find_us este o expoziție care dorește să arate publicului viziunea fotografilor raportată la artistul care urcă pe scenă, la reacțiile acestuia și la public. Scopul principal este înțelegerea complexității și pasiunii care există în spatele obiectivului foto.

Toate lucrările expuse vor putea fi achizitionate, spre a putea oferi un sprijin real fotografilor afectați de tragedia din clubul Colectiv și familiilor acestora. Mai multe detalii despre acest aspect veti afla sambata, la ora 14:00.

Va asteptam la expozitie! #FIND_US



Evenimente recomandate

Top