Noutăți și comunicate

DonisArt pentru Prieteni - Platforma Serilor Speciale

11 septembrie 2010
DonisArt pentru Prieteni - Platforma Serilor Speciale
DonisArt a luat nastere cu intentia de a oferi bucurie celor ce apreciaza muzica Underground de calitate compusa de muzicieni ce doresc sa-si prezinte "obsesiile" in cel mai sincer si deschis mod! Iar acest lucru nu se putea intampla prin simplul si comunul concert, ci prin conceptul de Seara Speciala.


Care ar fi diferentele? Trupa vine special pentru evenimentul organizat, locatia este una eleganta si confortabila, fiecare grup de muzicieni are propriul recital in care prezinta elemente unice si in premiera, nu exista headliner sau opening band, se pot achizitiona accesorii personalizate ale artistilor la preturi speciale, se beneficiaza de diferite surprize/cadouri, se vizualizeaza sau se asculta si alte realizari de albume/DVD-uri, se prezinta expozitii de arta fotografica dar si alte manifestari culturale.


Cele ZECE Seri Speciale organizate pana acum au oferit atat participantilor cat si trupelor posibilitatea de a se cunoaste, de a comunica, de a se imprieteni! Organizatorii inclina sa creada ca se poate vorbi deja de o PLATFORMA DonisArt, dominata de un spirit Underground pur, plin de daruire neconditionata si o aura de totala relaxare


Dupa o odihna binemeritata de cateva luni, DonisArt revine in forta cu 6 evenimente speciale in urmatoarele 3 luni!


Peste 20 de trupe vor sustine concerte memorabile, isi vor prezenta noile materiale, impletite cu cele mai apreciate de pana acum, si, nu in ultimul rand, se vor vedea sau revedea cu prietenii Serii Speciale.



Un sumar la ceea ce va urma sa se intample puteti vedea aici:




http://www.youtube.com/watch?v=-egVdG38iXY


DonisArt multumeste tuturor pentru suportul acordat!
...extravertire in tacere!
www.donisart.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top