Noutăți și comunicate

Doua noi confirmari la Rockstadt Extreme Fest: ERYN NON DAE (Franta) si BORN FROM PAIN (Olanda)

10 ianuarie 2014
Doua noi confirmari la Rockstadt Extreme Fest: ERYN NON DAE (Franta) si BORN FROM PAIN (Olanda)
Afisul festivalului Rockstadt Extreme este completat cu inca doua nume: ERYN NON DAE (Franta) si BORN FROM PAIN (Olanda) sunt cele mai recente confirmari pentru evenimentul care va avea loc intre 14 - 16 august 2014 la Rasnov.



Francezii de la ERYN NON DAE vor adauga diversitatea peisajului muzical de la Rasnov, cu forta, creativitatea si estetica lor cutezatoare. Sound-ul particular, ii ajuta sa se detaseze din noul val de pe scena de metal extrem si ii transforma intr-o aparitie demna de toata atentia: prestatia lor inseamna structuri complexe si brutale integrate in turnuri intunecate, cu iz apocaliptic si perfect puse in valoare de remarcabilul nivel tehnic al instrumentistilor.

http://youtu.be/4F0S0mvV1T4



BORN FROM PAIN (Olanda) activeaza inca din 1997, fiind una din primele trupe europene ce a integrat elemente heavy intr-o abordare hardcore. Trupa isi defineste prezenta prin groove-ul brutal, riffurile rapide si apetitul pentru tranzitiile abrupte si ruperile de ritm naucitoare, punctate de efecte electro.

http://youtu.be/rXb3wEVfClw



Rockstadt Extreme Fest, singurul festival de metal extrem din Romania, isi continua parcursul cu editia din 2014. Aceasta va avea loc in perioada 14 - 16 august la Rasnov. Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 sunt deja in vanzare, la urmatoarele categorii de pret:
- 1 ianuarie 2014 - 13 iulie 2014: 130 lei
- 14 iulie - 16 august 2014: 150 lei
- Categoria VIP Backstage - 250 lei - acces backstage, poze cu artistii, abonament pentru editia din 2015 + tricoul festivalului.

OBITUARY (SUA), nume ce a scris istorie pe scena death metal inca de la inceputul anilor "80, KATATONIA (Suedia), una dintre cele mai apreciate trupe de pe firmamentul metalului extrem modern si ROTTING CHRIST (Grecia), legenda elena a scenei black metal, sunt si ele deja confirmate la Rockstadt Extreme Fest 2014. Pana in acest moment, line-up-ul festivalului mai este completat de: THE AGONIST (Canada), DAGOBA (Franta), MORS PRINCIPIUM EST (Finlanda) si GRANDEXIT (Suedia).



Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 se gasesc in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos, Vodafone, Orange si Diverta, si online pe Biletoo.ro, BLT.ro, Bilete.ro, MyTicket.ro, IaBilet.ro, Metalhead.ro/bilete si Eventim.ro.



Editia de anul trecut a festivalului Rockstadt Extreme s-a clasat pe prima pozitie in sectiunea Best Romanian Festival 2013, in cadrul Metalhead Awards.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top