Noutăți și comunicate

Duelul Tobosarilor in Puzzle Club din Bucuresti

2 decembrie 2013
Duelul Tobosarilor in Puzzle Club din Bucuresti
Luni, 2 decembrie 2013, in cadrul evenimentelor MooNDay Jazz, Blues and More in Club Puzzle, va avea loc un eveniment la care ii invitam pe toti iubitorii de ritm si nebunie! In Romania, tobosarii buni sunt greu de gasit si mult mai greu de adunat la un loc pentru un concert numai si numai al lor.

Duelul tobosarilor - un proiect MooNDay - va aduna la un loc 4 dintre cei mai buni tobosari ai tarii: (in ordine alfabetica) - Ovidiu CONDREA, Marcel MOLDOVAN, Claudiu PURCARIN si Adi TETRADE

Greu de anticipat ce se va intampla in noaptea de 2 decembrie. Experienta fiecaruia dintre cei 4 tobosari, insumata, acopera aproape toate trupele mari din tara. Colaborarile lor in diverse formule de scena din zone de la rock la jazz, blues, alternativ, pop, electro etc au imprimat fiecaruia dintre cei 4 performeri ai serii de 2 decembrie amprente distincte si, de aceea, seara de luni va fi nu doar una speciala ci imprevizibila si UNICA!!!

Special guest pentru seara de 2 decembrie este Raul Kusak, care va constitui liantul armonic intre cei 4 tobosare cu care pianistul a avut de altfel ocazia sa colaboreze la randul sau, in cel putin patru proiecte muzicale!

Clubul Puzzle se va reconstrui si fizic in perspectiva acestui eveniment, asa ca publicul curios de cum pulseaza "sangele" inconjurat de 4 seturi de tobe va avea surpriza de a fi chiar in mijlocul sunetelor!

Acces pe baza de bilet: 30 de lei
Adresa Puzzle Cafe Bistro & Live Events : Piata Victoriei - Calea Victoriei 155, bloc D1, tronson 6, parter, Bucuresti, http://liveinpuzzle.ro, http://facebook.com/liveinpuzzle


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top