Noutăți și comunicate

Echo lanseaza albumul Coming Home in Ageless Club

12 octombrie 2013
Echo lanseaza albumul Coming Home in Ageless Club
Sambata, 12 octombrie 2013, sunteti invitati de la ora 21:00 in Ageless Club unde trupa Echo lanseaza albumul Coming Home.

Echo. O poveste inceputae demult. Au trebuit sa treaca douazeci de ani ca ecoul cintecelor de atunci sa se intoarca intr-o alta epoca si sa ne gaseasca la fel de entuziasmati de muzica.
Coming Home este a doilea album al trupei progrock Echo, ce va fi lansat in 12 octonbrie 2013. Dintre cele sase piese ale albumului, Words of Silence si Lazy Afternoon au fost deja prezentate publicului, fiind cintate live inca din 2011.

Albumul continua sa exploreze filonul de rock progresiv, trupa manifestind aceeasi predilectie pentru piesele lungi si cu cimp sonor pretentios si complex. Naratiunea albumului este legata de calatoria pe acest pamint in cautarea locului de unde a inceput totul, loc pe care il numim Acasa.
Pentru cei familiarizati cu primul album al trupei, Coming Home este o realizare compacta, unitara in termeni componistici si tonali, dovada a comuniunii dezvoltate intre muzicieni in totusi putinii ani ce au trecut de la formarea trupei. Tonul general a cistigat in greutate, fiind mai aproape de rock-ul modern iar conceptul muzical alterneaza numeroase momente lirice intr-un cimp sonor plin de dramatism.
 
Pe scurt o propunere iesita din orice tipar in contextul muzical actual in Romania, care merita incercata. Intrare 15 lei.


Adresa Ageless Club : Calea Șerban Vodă, Nr. 213 (lângă intersecția cu str. Cuțitul de Argint, fostul Tehnic Club), București. Mijloace de transport: tramvai 1 și 19,   autobuz 116 și 323 (stația Cuțitul de Argint), metrou (stația Tineretului). Detalii și rezervări: 0728.264.690, http://www.ageless.ro



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top