Noutăți și comunicate

Editia a doua a festivalului Shine, la Arenele Romane din Bucuresti

4 - 5 iulie 2015
Editia a doua a festivalului Shine, la Arenele Romane din Bucuresti
Intre 4-5 iulie 2015, BestMusic va invita la Arenele Romane din Bucuresti unde are loc a doua editie a festivalului SHINE care ii are ca headlineri pe belgienii de la Triggerfinger alaturi de ALTERNOSFERA, ZDOB si ZDUB si VAMA sub egida "Come And Shine" !

Alte trupe confirmate pe afisul festivalului sunt: Luna Amara, Coma, Grimus, Suie Paparude, Roadkill Soda, Toulouse Lautrec, Aeon Blank, Velosonics, Up To Eleven si PIXELS.



Abonamentele de doua zile pentru Shine pot fi gasite online pe http://www.iabilet.ro si in punctele fizice de vanzare iaBilet: reteaua de 1500 de terminale ZebraPay (disponibile in toata tara: http://www.zebrapay.ro/locatii), magazinele UMAN din Băneasa Shopping City (etaj) și Piața Romană (George Enescu 30 colț cu Magheru lângă McD), magazinul Muzica de pe Calea Victoriei, agențiile Perfect Tour - Str. Theodor Aman, Nr. 11 și Calea Victoriei 100 si in magazinele IQ BOX, la urmatoarele preturi:

  • 39 de lei Acces General si 54 de lei Golden Circle pana pe 1 iunie
  • 45 de lei Acces General si 60 de lei Golden Circle pana pe 4 iulie
  • 50 de lei Acces General si 70 de lei Golden Circle in ziua concertului si la intrare in limita locurilor disponibile

Pe iaBilet.ro poti comanda bilete platind cu cardul, paypal sau pe factura la Vodafone sau poti comanda bilete ramburs cu plata cash la livrare prin Fancurier in 24 de ore oriunde in tara. Biletele in format electronic pot fi scanate atat printate cat si de pe tableta sau smartphone.



Facebook event: http://www.facebook.com/events/208220042697604
Pagina oficiala: http://www.facebook.com/ComeAndShine

Bilete gasiti pe http://www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Magazinul Muzica, Reteaua Say Shops - partener Orange, Magazinul V Generation de pe calea Mosilor, Magazinele IQBox si Uman, Agentiile Perfect Tour si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top