Noutăți și comunicate

Editia pilot Girls 4 Metal in Club Colectiv

22 ianuarie 2015
Editia pilot Girls 4 Metal in Club Colectiv
Joi, 22 ianuarie 2015 Promusic Events si Maximum Rock vă invită în Club Colectiv la Girls 4 Metal, un show periodic care va aduce in atentia publicului cele mai interesante trupe de metal, care au la voce - si nu numai - reprezentante ale sexului frumos.

Line-upului initial format din Aura si Stonelight i se adauga formatia Awake, care va aduce pe scena frumusetea complexa a pieselor Dream Theater! Tribute-band-ul o are ca solista pe Sabina Abrudian, o voce feminina exceptionala, care s-a remarcat prin forta si sensibilitate.

Restul componentilor trupei sunt nume importante ale rockului romanesc. Cristi Gram (chitara) mai activeaza in trupe ca Pasarea Rock si a facut parte din Phoenix, Sergiu "Sixfingers" Mitrofan (clape, backing vocals) presteaza alaturi de byron, Alex Musat (tobe) colaboreaza cu Addiction si Out of Signal iar Vlady Sateanu (bas) este cunoscut pentru munca sa alaturi de grupuri ca Trupa Toturi si Sarmalele Reci.

Awake: https://www.youtube.com/watch?v=eMCzPi8Ie0o



"Girls 4 Metal" este o initiativa care sustine metalul feminin autohton si incurajeaza dezvoltarea acestui gen, abordat destul de timid la noi. Primele doua formatii confirmate sunt Aura si StoneLight, care vor urca pe scena din Colectiv alaturi de alte nume importante ale scenei locale.

Aura este exponenta a miscarii "female fronted metal" romanesti si are la activ foarte multe succese. Genul predilect al trupei este un mix intre hard rock, heavy metal si alternative. Pe data de 28 octombrie 2014, Aura a lansat materialul de debut "The Rock Chick".

Aura: https://www.youtube.com/watch?v=c0bLJO6_LUY

Mai mult decat atat, trupa a castigat prima editie a "Black Sea Battle of the Bands" de la Kavarna Rock Festival. Prestatia de la "Girls 4 Metal" reprezinta prima din anul 2015, asa ca va fi, cu siguranta, una speciala.



StoneLight este o formatie tanara de heavy metal melodic, avand-o ca "maestra de ceremonii" pe Vanda Resty e, solista si multi-instrumentista, al carei timbru vocal se remarca inca de la inceput prin forta si expresivitate. In momentul de fata, StoneLight reprezinta o formatie de capatai a segmentului "female fronted metal" si promite sa se dezvolte foarte mult in viitor.

StoneLight este nominalizata la categoria "Best Romanian Metal Newcomer" din cadrul Maximum Rock Awards

StoneLight: https://www.youtube.com/watch?v=M7L7DIMsJEA



In cel mai scurt timp, va vom prezenta si urmatoarele grupuri participante. Biletul la spectacol va costa 15 lei si va fi disponibil doar in ziua evenimentului, de la intrarea in Club Colectiv.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top