Noutăți și comunicate

Editia pilot a festivalului I Am The Rocker la Romexpo

4 - 5 iulie 2015
Editia pilot a festivalului I Am The Rocker la Romexpo
Intre 4-5 iulie 2015,  Phoenix Entertainment prezinta la Romexpo ediția pilot a festivalului I Am The Rocker, cel mai nou festival din România. Primele nume dezvăluite ale celor care vor zgudui scena și care vor contribui exponențial la crearea unui weekend de neuitat sunt Dream Theater și Myrath. În zilele următoare vor fi anuntați și alți artiști din line-up și va fi expusă pe larg multitudinea de activități alternative puse la cale de organizator.

După concertul fulminant de anul trecut, Dream Theater se întoarce în Romania pentru a oferi publicului un show complet de 3 ore, iar setlist-ul va fi unul special, incluzând cele mai bune piese ale trupei.

Myrath au promis un concert de excepție la București, iar dacă privim la ceea ce face pe scenă, promisiunea reprezintă o certitudine. Formția de progressive metal din Tunisia s-a remarcat în cei 14 ani de activitate prin sound-ul aparte și prin felul ingenios în care au îmbinat riff-urile de metal cu armoniile specifice prog-ului și cu elemente orientale sau originare din țara lor nataă.



I Am The Rocker dorește să includă cât mai multe premiere pentru publicul din România, astfel că va fi primul festival din țara noastră în care apa plată va fi GratuitÄ‚.



Evenimentul se constituie într-un spațiu de interacțiune pentru fanii rock-ului, unde, pe lângă muzica lor preferată, aceștia vor putea lua parte la numeroase tipuri de activități, scopul organizatorilor fiind acela de a le oferi o experiență totală și o gamă largă de alternative de distracție. I Am The Rocker este proiectat întocmai ca un festival din afară, cu un design ghidat de creativitate, un line-up care să satisfacă fanii mai multor subgenuri ale rock-ului, totul desfășurându-se sub auspiciul rigorilor organizatorice și a celor mai înalte standarde de profesionalism.

"Știm că Romexpo nu reprezintă locația ideală pentru a petrece la un festival, însă este singura opțiune viabilă din interiorul Bucureștiului ținând cont de activitățile extra pe care le-am planificat, precum și pentru publicul numeros pe care îl așteptăm. Vom compensa prin
distracțiile oferite in plus, prin line-up-ul de excepție pe care îl avem deja pus la punct și prin premiera faptului că nu va mai trebui să plătim cel puțin 6 lei pentru a ne răcori pe o vreme toridă, apa plată fiind gratuită", a declarat Mohi Younes, managerul general al companiei Phoenix Entertainment.



Biletele sunt disponibile exclusiv în regim de abonament la prețul promoțional de 195 de lei până la 28 februarie sau până la epuizarea primelor 1000 de abonamente. După finalizarea acestora, biletele vor costa 220 de lei, iar în zilele evenimentului - 250 de lei.
Biletele pot fi achiziționate din rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online, pe http://www.eventim.ro

Phoenix Entertainment este unul dintre cei mai activi promoteri din România, având în palmares sute de mii de spectatori primiți la zecile de concerte organizate: Slash, Metal All Stars, In Flames, Tarja Turunen, Dream Theater, Richard Clayderman și mulți alții.
Pentru mai multe detalii despre agenda concertistică, dar și pentru a afla primul noutățile oferite de Phoenix Entertainment, accesați http://www.phoenixentertainment.ro sau http://www.facebook.com/phoenixentertainment


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top