Noutăți și comunicate

Ep-ul Momaentum - Diamonds Are Forever - integral streaming

10 februarie 2014
Ep-ul Momaentum - Diamonds Are Forever - integral streaming
La finele anului trecut formatia autohtona de metal Diamonds Are Forever anunta lansarea unui nou EP intitulat "Momaentum". Se intampla ca aceasta sa fie corelata cu o serie de concerte de promovare alaturi de formatia franceza Betraying the Martyrs. Asadar, acestia au bifat cateva concerte de promovare, si mai mult ca sigur anul acesta vor continua aceasta.

Diamonds Are Forever este una dintre trupele de metal din tara noastra, care de la aparitia sa, a incercat sa aduca un suflu nou in peisajul rock-ului autohton. Deja, cu doua EP-uri lansate si un Live DVD, in scurta lor cariera, nu fac altceva decat sa sublinieze seriozitatea lor fata de muzica ce o canta si fata de fanii genului abordat.

Daca e sa vorbim putin despre acest material, probabil cei care i-ati vazut live nu va sunt straine piese precum: The Industry, The Scar, sau altele care deja au videoclipuri sau care baietii le-au cantat in set-list-ul lor. "Momaentum", caci asa se numeste ultimul lor EP, este un disc ce contine cinci piese si un bonus track ce insumeaza cam 30 de minute. Aveti destul timp sa va puteti face deci o parere despre muzica lor.
Mixajul si masterul acestuia este semnat de Marius Costache, iar grafica este realizata de Gabor Fetyko (Resize Media).

"Momaentum" a avut la baza piese incepute de una din "jumatatile" trupei actuale (Rock Norris), dar care au fost reorchestrate. In aceasta idee, acest EP este considerat un material ce va face legatura intre ideile trupelor ce au format Diamonds Are Forever si ideile in forma actuala a formatiei. Ce va putem spune, e ca baietii canta deja o serie de piese, care vor face parte probabil pe un viitor material, care suna intr-o cu totul alta nota fata de piesele inregistrate. Ramane sa va faceti fiecare o parere despre acestea.

Daca pana acum, acest material a fost facut diponibil doar in magazinele virtuale internationale sau fizic pe la concertele sustinute, trupa a dorit sa faca public toate piesele de pe acest material. Astfel, le puteti asculta piesele fie pe canalul lor de Youtube sau pe pagina oficiala.

Va invitam sa ascultati EP-ul Diamonds Are Forever:
http://www.youtube.com/watch?v=6scvW7qxPrU&list=PLDRNO8SPsbvjPSGNQPHsvlw7AYmdbanDf
sau
http://www.diamondsareforeverband.com


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top