Noutăți și comunicate

False Reality, Hteththemeth si Nuvijan la Cluj

9 aprilie 2014
False Reality, Hteththemeth si Nuvijan la Cluj
In 26 aprilie, incepand cu ora 19:30, Brasovul se muta in Cluj-Napoca, luand cu asalt Bunker Pub (ex. Truda Pub). Sub titulatura "Twisted Visions of Reality", trei trupe brasovene vor cauta sa cucereasca scena rock/metal clujeana:

False Reality, fondata in decembrie 1998, vine pentru prima data in istoria trupei pe malul Somesului, dupa o aparitie la prima editie a Rockstadt Extreme Fest. Incadrandu-se ca si gen in sfera melodic death metal, False Reality imbina riff-uri agresive cu pasaje melodioase, trecand printr-o larga paleta emtionala si evocand trairi ce poarta sufletul catre noi dimensiuni ale imaginarului.

Hteththemeth este o alta trupa brasoveana cu vechime, care si-a inceput calatoria muzicala in anul 1999 si care de asemenea este la prima aparitie pe scenele clujene. O prezenta inedita, atat muzical/conceptual cat si pe scena, Hteththemeth redefineste limitele muzicale printr-un melanj de metal, rock, progressive, elemente ambientale, chiar si blues sau parti de bossa-nova, aducand in fata publicului un concept pe care il defineste pe scurt unhuman music.

Nuvijan este un proiect muzical nou ce abordeaza un stil cu influente din scena new age, directia trupei fiind spre metal/alternative. Piesele au caracter energic si sunt dominate de un groove specific al trupei. Prestatia live este dinamica si indeamna publicul la miscare. Trupa a lansat recent 2 piese demo si se pregateste de noi compozitii, precum si de un nou demo.

Accesul publicului se va face incepand cu ora 19:00, iar pretul unui bilet de intrare va fi de 15 lei. Bunker Pub - str. Horea, nr. 96-106, Cluj-Napoca.

Detalii pe pagina evenimentului:
https://www.facebook.com/events/666169166753427 

Mai multe despre trupe:

False Reality
http://www.falsereality.ro 
http://www.facebook.com/FalseRealityBand 

Hteththemeth
http://www.facebook.com/pages/Hteththemeth/169278449761610 

Nuvijan
http://www.facebook.com/nuvijan


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top