Noutăți și comunicate

Festivalul Ghost Gathering - program si regulament

9 iulie 2013
Festivalul Ghost Gathering - program si regulament
A doua ediție a Ghost Gathering Fest își deschide porțile vineri, 12 iulie 2013, în Grădina Japoneză din Parcul Herăstrău din București.

Pentru ca accesul la eveniment să se desfășoare fără probleme, organizatorii roagă publicul participant să respecte regulile de acces de mai jos, create pentru a le asigura confortul și o experiență minunată la festival.

Reguli de acces

La intrare, participanții la Ghost Gathering Fest sunt obligați să prezinte bilet sau invitatie valabilă. Fiecare posesor de abonament sau invitație validă va primi o brațară de acces, pe care este obligat să o păstreze pe toata durata festivalului, accesul în zona de concert nefiind permis in absența acesteia.
Pentru accesul în perimetrul festivalului, se poate cere verificarea bagajelor, precum și verificarea corporală sumară. Refuzul dumneavoastră poate duce la oprirea accesului în locație.

Pentru orice sesizări privind personalul de securitate, sau dacă observați producerea unor nereguli, vă rugăm să sunați la numărul de telefon : +40727213197

Este interzis accesul cu:
- orice tip de arme sau obiecte contondente;
- orice tip de băuturi (alcoolice sau non-alcoolice);
- sticle;
- substanțe interzise prin lege, substante nocive, periculoase;
- conserve sau alte produse alimentare;
- artificii, bannere susținute de bețe;
- animale;
- motociclete;

În caz de vreme ploioasă, atât pentru siguranța publicului, cât și pentru a permite vizibilitatea celorlalți spectatori către punctele de interes, vă rugăm să utilizați pelerinele de ploaie.

NU există restricții la aparatele foto și video.

Accesul în perimetrul festivalului se face pe baza biletului sau a invitației valide și a brățărilor aferente, ce vor fi puse la dispoziție de către organizatori la punctele de intrare. Brățările nu sunt transmisibile și nu trebuie deteriorate pe întreaga perioadă a valabilității lor. Organizatorii nu răspund de pierderea, înstrăinarea sau ruperea brățărilor primite la intrarea în locație, aceste lucruri atrăgând dupa sine interzicerea accesului la eveniment.

Restricții de vârstă:

Accesul este gratuit pentru persoanele care nu au împlinit 14 ani până în ziua evenimentului, în prezența unui însoțitor legal.

Program

Vineri, 12 iulie 2013 

15:30 - acces public

N.O.R.
Universe 217 acustic
FusionCore
C.O.D.
Kistvaen
Eye of Solitude
Celelalte Cuvinte

Sâmbătă, 13 iulie 2013

14:30 - acces public
"Tabloul" - teatru
Larrnakh
The 13th Sun
Hteththemeth
Universe 217
Kayno Yesno Slonce
Chaostar

Pentru informații legate de locația festivalului, Gradină Japoneză din parcul Herăstrău, puteți accesa link-ul de mai jos, care conține o hartă interactivă a zonei.

http://ghostgathering.ro/directions  

Cea mai simplă metodă de acces este prin intrarea parcului dinspre Arcul de Triumf. Accesul în Gradina Japoneză se va face pe singura poartă principală.

După ce anul trecut s-a scris primul capitol din istoria Ghost, povestea merge mai departe, cu ediția din 2013 - Ghost Gathering Chapter II - The Call For Spirits. Păstrând în același timp specificul de "artă în natură", noua locație a evenimentului este frumoasa Grădină Japoneză, din cel mai mare parc natural din țară, Parcul Herăstrău.
Evenimentul își păstrează misiunea de a lăsa exprimarea artistică și natura să se contopească, oferind publicului alternativa unui week-end experimental, îmbogățit de o varietate de genuri muzicale. Cea de-a doua ediție a festivalului reunește cei mai valoroși artiști din sfera muzicii Neofolk, Neoclassic Darkwave, Post Rock si Metal.
Evenimentul este organizat de Centrul Internațional Antidrog și al Drepturilor Omului (CIADO), sub egida programului "Artă contra drog" și Cavalleria Events.
Biletele și abonamentele pot fi achiziționate în rețeaua Eventim, Metalhead, VreauBilet, IaBilet, Bilete.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top