Noutăți și comunicate

Formatia PhenomenOn ramane fara tobar

17 ianuarie 2013
Formatia PhenomenOn ramane fara tobar
Trupa bucuresteana PhenomenOn a ramas fara tobosar, in urma plecarii lui Alex. Ceilalti membrii ai trupei, Andrei, Catalin si Robert nu au mai avut nimic de spus atunci cand au auzit hotararea pe care fostul lor coleg de trupa a luat-o. Acesta si-a anuntat plecarea din trupa considerand ca la acest moment formatia nu il mai reprezinta.

Referitor la plecarea lui Alex, Andrei, fondatorul si chitaristul trupei a spus: "A fost o
colaborare frumoasa alaturi de Alex, aceasta perioada de mai bine de doi ani pe care am parcurs-o ca si colegi de trupa si imi pare rau ca drumurile noastre se despart in acest moment, insa evident trupa nu se va opri aici. Alaturi de colegii mei, Catalin si Robert, vom incepe cautarea unui nou tobosar, alaturi de care sa continuam sa facem muzica."

PhenomenOn planuiesc aparitia unui nou single in viitorul apropiat, dupa ce ultimul single, "Break you down" a fost lansat in noiembrie 2012. Din punct de vedere muzical acesta imbina stilul metal alternative cu mici influente de dubstep.

http://www.youtube.com/watch?v=rpzXy5LxoY4

PhenomenOn au un excelent background muzical, avand la activ sute de concerte sustinute in Romania si in strainatate, nenumarate premii la concursurile de gen, doua albume de studio si mai multe videoclipuri. Un moment de referinta in istoria trupei este castigarea finalei pe Romania a prestigiosului concurs mondial The Global Battle of The Bands, ajungand astfel in finala mondiala de la Londra, unde ocupa un excelent loc 7
intr-un clasament de 42 de trupe.

In luna iunie a anului 2012, au cantat in deschiderea primului concert sustinut in
Romania al trupei Linkin Park.

Concerte sustinute in afara tarii: Suedia, Grecia, Belgia, Bulgaria, Serbia, Republica Moldova, Croatia.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top