Noutăți și comunicate

Full of Dirt - noul single / videoclip Changing Skins

31 martie 2014
Full of Dirt - noul single / videoclip Changing Skins
Formatia bucuresteana Changing Skins a lansat un nou single, insotit de videoclip. Este vorba despre piesa "Full of Dirt", un imn rock puternic, care se anunta a fi hitul primaverii lui 2014 in materie de alternativ.

Cu un refren de-a dreptul contagios si niste "hook"-uri de invidiat, piesa li se va intipari in minte ascultatorilor si va ramane cu ei multa vreme.

Cat despre videoclip - realizat de UpiStudio - acesta este un performance video realizat in stilul unui colaj postmodern, cu diverse elemente vizuale de efect: versuri fantomatice care apar pe ecran, un sex-toy incitant pe fundal, un personaj feminin provocator si foarte mult rock'n'roll.

Single-ul si videoclipul au fost lansate in cadrul unui concert special care a avut loc in Club Colectiv pe data de 27 martie 2014. Cronica evenimentului in curand!

Changing Skins pregateste un nou album - cel de-al doilea din cariera, follow-up-ul lui "Changing Skins" (lansat in octombrie 2012) - care, dupa spusele trupetilor, va fi si mai rock decat precedentul.

Urmareste mai jos noul videoclip semnat Changing Skins.

https://www.youtube.com/watch?v=C67isPScKR8

Citeste un interviu cu formatia la acest Link.

Facebook Changing Skins: https://www.facebook.com/ChangingSkins?fref=ts



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top