Noutăți și comunicate

Gala Societatii de Salvare Bucuresti - Exista un erou in fiecare dintre voi

29 aprilie 2014
Gala Societatii de Salvare Bucuresti - Exista un erou in fiecare dintre voi
Miercuri seara, intr-un cadru de poveste, la Palatul Ghika, a avut loc Gala Societatii de Salvare Bucuresti, un eveniment special organizat de Societatea de Salvare Bucuresti, Mediafax si Serviciul de Ambulanta Bucuresti Ilfov.

Gala a marcat un moment semnificativ pentru Societatea de Salvare Bucuresti si anume dezvoltarea aplicatiilor mobile iOS si Android ale programului Exista un erou in fiecare dintre voi. Acestea exista in prezent in varianta beta si urmeaza a fi testate de voluntarii Serviciului de Ambulanta, urmand ca ulterior sa fie lansate oficial.

In contextul in care anual in Bucuresti-Ilfov se inregsitreaza un numar de peste 53000 de apeluri la 112 pentru urgente de grad 0 si 1 in locuri publice, gazdele serii, Lucian Mandruta si Diana Dumitrescu, impreuna cu reprezentantii Societatii de Salvare Bucuresti si ai Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, Managerul Sabif, Dr. Alis Grasu si Presedintele Societatii de Salvare Bucuresti, Dr. Cristian Grasu au explicat celor prezenti la eveniment importanta si necesitatea stringenta a unui astfel de proiect, ce poate salva mii de vieti.

Prezent la eveniment, Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat ca este impresionat de activitatea Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov si ca sustine acest proiect nu doar ca demnitar, ci si ca voluntar.

Presedintele Societatii de Salvare Bucuresti, Dr. Cristian Grasu i-a oferit Ministrului Nicolae Banicioiu insigna de voluntar din partea Societatii de Salvare Bucuresti, pentru primul ajutor acordat unei victime a unui accident rutier produs anul trecut in județul Buzau. De la eveniment nu au lipsit nici Prefectul Capitalei- Dl. Paul Nicolae Petrovan, Viceprimarul Capitalei- dl.Marcel Nicolaescu.

1-Gala_Societatii_de_Salvare_Buc_pLJ0HcVu9a.jpg

Dr. Radu Zamfir, proaspat ambasador al programului Exista un erou in fiecare dintre voi a fost alaturi de Societatea de Salvare Bucuresti pentru cateva momente intre garda de la spital si o prelevare de organe, impreuna cu Victor Zota, Coordonatorul Programului National de Transplant.

Vlad Mirita, unul dintre cei mai buni tenori din Romania si Classic Beat Orchestra, singura formatie din Romania care abordeaza muzica clasica la instrumente moderne, au creat o atmosfera deosebita, impresionand participantii la Gala.

Partenerii acestui eveniment au fost: Catalin Scarlatescu, Restaurant La Mama, Cafepedia, Palatul Ghika, Coca-Cola, Nescafe Alegria, Nestle Professional, Tea Forte, Romsys, Wise Trumpets, Ubisoft, Ursus, Wembley, RoseMary, Restaurantului La Placinte, Beauty District, Privileg Catering, Event Stuff, Amalt Décor, Maria Events, Bien Savvy, Nissa, Mar Mari Atelier, Catalin Botezatu, ITCExperts, Binovate, AnaHotels, Intercontinental, Vision Media Plus, Master Media Advertising Agency, Sprint Media Group, Svf Studio, Dioxid.ro, Banca Transilvania, Foto Video Factory, Dalsy.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top