Noutăți și comunicate

Ghidul festivalului Padina Fest

30 iulie 2013
Ghidul festivalului Padina Fest
Festivalul Padina Fest va avea loc intre 31 iulie si 4 august 2013 la Platoul Padina din Muntii Bucegi.

Puteti viziona o harta 3D a zonei aici.

La Padina Fest vii si te simți bine la munte. Te așteptăm cu muzici bune și activitati cu specific montan - tiroliană, cățărat, tir cu arcul, adventure park, military camp,   concursuri distractive, workshopuri, ridicări la ancoră cu balonul și competiții pe toate gusturile: maratoane de mtb si alergare montană, precum și Padina Challenge, o întrecere de tipul cursă cu obstacole.

Bilete

Anul acesta ducem totul la nivelul următor, de la acces până la trupe, de la sport până la relaxare, de la activități până la workshopuri. Lucrăm intens pentru a oferi participanților condiții din ce în ce mai bune în camping și activități cât mai variate. Implicarea voastră este mai mult decât apreciată și vă mulțumim în avans. Biletele sunt disponibile în rețeaua myticket.ro si  direct la intrare.

Reguli generale:



  • Accesul la Padina Fest se va face in baza invitatiei, biletului de o zi sau abonamentului  de festival.
  • Biletele sau abonamentele pot fi achizitionate prin reteaua My Ticket sau la intrarea in festival.
  • Detinatorii biletelor de o zi si abonamentelor vor putea intra si iesi liber din zona festivalului pe baza unei bratari pe care o vor primi la intrarea in spatiul de festival.
  • Bratara trebuie purtata pe toata perioada de valabilitate a festivalului.
  • Bratara nu garanteaza accesarea atelierelor, acestea din urma trebuind accesate prin achitarea taxei aferente.


Cum ajungi la Padina?

Pe traseu de munte, cu bicicleta, cu telecabina sau împărțind mașina!
Parcare/unde lași bicicleta

Ai la dispoziție mai multe locuri de parcare, dar ca să evităm aglomerația ;i s[ ne bucurăm de aerul curat de pe platou, ar fi frumos să practicați partajarea mașinii și eventual să o lăsați la Piatra Arsă.

Pentru biciclete, adu-ți sistemul de legare și folosește cu încredere suporții din zona de festival.

Pentru detalii legate de cazare, click aici.

Zona de camping

Susținem turismul montan și credem că nimic nu se compară cu o cafea aromată băută în buza cortului cu picioarele încă în sacul de dormit călduros. Astfel că ți-am pregătit chiar lângă activitățile festivalului o zonă de campare cu tot ce-ți trebuie: toalete ecologice, iluminare, loc numa bun pentru a pune cortul și o atmosferă pe măsură.

Camparea este gratuită dar trebuie să îndeplinești o singură condiție: să respecți natura și să nu lași gunoaie la plecare, să-ți respecți partenerii de camping și să te bucuri de peisajul minunat din jur.



Mâncare

Å¢i-am pregătit un cort cu cele mai alese bucate. De la mic dejun și până la cină, vei găsi aici o varietate de mâncăruri pe toate gusturile.

Focul interzis în camping așa că uită de grătar! Va recomandăm să nu țineți mâncare în cort, pe lângă igienă atrage și animalele sălbatice.

Ce să faci la Padina Fest

Găsesște aici o listă cu top 10 lucruri pe care e musai să le faci la festival și aici top 10 atracții turistice în zonă. Intre timp poate înveți și să mergi pe bicicletă!

Nu uita că te așteptăm cu o mulțime de activități de alpinism (tiroliană, rapel, cățărare etc), workshopuri, concurs de alergare montană și maraton MTB. În fiecare seară vino la scenă pentru că ți-am pregătit o serie de concerte bine alese.

Puteti afla mai multe detalii vizitand site-ul Padina Fest - http://www.padinafest.ro .





Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top