Noutăți și comunicate

Grace Disgraced lanseaza un nou album - The Primal Cause: Womanumental

1 mai 2014
Grace Disgraced lanseaza un nou album - The Primal Cause: Womanumental
Pe 29 Aprilie 2014, trupa Grace Disgraced a lansat al doilea album LP "The Primal Cause: Womanumental", sub casei de productie undergound rusesti "MORE HATE Prod."

Prezentarea albumului va avea loc in clubul moscovit "Little Rock" in data de 7 iunie 2014.

Despre albumul GRACE DISGRACED -  "The Primal Cause : Womanumental"


Noul album full-length al trupei GRACE DISGRACED este plin de riff-uri de chitara bogate si grase, carnivore și vocea inimitabila Polina "Grace Dis" Berezko, tobe fasinante-hipnotice si linii de bass care mai mult ca sigur te vor implanta in pamant. Trupa isi continua dezvoltarea și prezintă o lucrare cu adevărat monumentală, care se dezvaluie cântec de cântec și poartă ascultătorul departe de abisurile incogitable dincolo de cosmogonii, aducand ascultatorul la adâncimea de paralele continue, lumi și universuri anacronice sălbatice. Albumul poate muta inimi cu filosofia sa atenta, rece și macabra ! Conceptul se bazează pe imaginea de razboinica, mamă, calau, împărăteasă. Fara pasiune, ea observa in permanenta fluxul progresului, imperii construite pe oase la picioare sale. Urmând tradiția albumului anterior, noul album Grace Disgraced contine șapte piese monumentale - rezultatul fanteziei sale neîngrădite, completate cu opera de arta pentru imersiunea completa în lumea creată de trupa !

Biografie

Trupa a fost fondată în anul 2004 in Moscova, de către solista permanentă Polina " Grace Dis " Berezko. În 2005, Aleksandr Klaptsov ( chitara ) s-a alaturat trupei -  iar acum el este compozitorul principal al trupei.

Primul concert a avut loc în celebrul R - club in mai 2005. Cu toate ca stilul nu a putu fi clasificat drept death metal, mix-ul de heavy, black si thrash a atras atentia publicului urmand un set de reprezentatii  in Moscova, Tula, Taganrog, Rostov-on-Don. Grace Disgraced au inregistrat primul demo "Natural Death" in iarna anului 2005-2006. Au urmat apoi diverse schimbari de componenta.
In 2009 trupa era gata sa inregistreze EP-ul lor "Materialized Expectation" in studioul NAVAHOHUT. Albumul a fost lansat sub egida MOREHATE Prod. In 2010 Yury Korotovskikh (ex-"Rest in Pain", "Fatal Band", "Drauggard") s-a alaturat trupei ca bassist si Andrey Ischenko (ex-"Hieronymus Bosch", ex-"Scrambled Defuncts", ex-"Mortem") - ca baterist. Acesti membri au contribuit la inregistrarea primului album "Enthrallment Traced". Albumul a fost inregistrat, mixat si masterizat de Arkady Navaho in 2010 - 2011. Intre timp Andrey Andreev (ex-"Scream in Darkness", ex-"Formalin") a preluat rolul de bassist, stilul si tehnica lui muzicala incadrandu-se perfect in conceptul muzical al trupei.


Dupa primul album, trupa a facut un turneu in Ucraina cu 2 trupe italienesti "Homicide Hagridden" si "Black Propoganda".  Albumul lor de debut a fost bine primit in Europa, avand un numar mare de review-uri pozitive spunand multe despre acesta. Inceputul anului 2013 le-a adus un turneu in Rusia, Moscova si alte orase. In acelasi timp, trupa a inceput lucru la al doilea album LP, inregistrat tot in studioul NAVAHOHUT. Track-ul promo a devenit un real hit in compilatia ruseasca "Russian Death Metal", si Grace Disgraced a cantat ca headliner la compilatia din Krasnodar in Ianuarie 2014. In martie 2014 Vladimir Lyashkov (ex-"Beheaded Zombie", ex-"Nabaath", "Decay of Reality") s-a alaturat trupei ca tobosar.


TRACK LIST
1. Venustus Caedes
2. Secondary
3. Initial
4. She Smells Death
5. Panacea
6. Dragons of Emptiness
7. Humiliated and Insulted

Stil muzical: Technical Death Metal


Discografie:
CD:
2005 CD «Natural Death» Demo (Self Release)
2011 CD «Materialized Expectations» EP PureFilth/Dehydrated/Grace Disgraced/Redrvm Split  (More Hate Productions)
2012 CD «Enthrallment Traced» LP (More Hate Productions)
2014 V/A «She Smells Death» on «Russian Death Metal» (Darknagar Records, February 2014)
2014 CD «Primal Cause: Womanumental» LP (More Hate Productions)


Componente:
"¢Polina Berezko - vocal
"¢Aleksandr Klaptsov - chitara
"¢Andrey Andreev - bass
"¢ Andrey Ischenko - tobe

Puteti afla mai multe despre trupa la adresa: http://gracedisgraced.bandcamp.com




Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top