Noutăți și comunicate

Grimegod lanseaza 'Wrong Roads', al patrulea album al formatiei!

13 martie 2014
Grimegod lanseaza 'Wrong Roads', al patrulea album al formatiei!
Pe 26 martie 2014, cu ocazia concertului sustinut in Berlin (Germania), formatia aradeana Grimegod lanseaza oficial al patrulea album. Intitulat "Wrong Roads", materialul este primul lansat dupa o foarte lunga perioada de timp (ultimul album Grimegod fiind din 2000).

Concertul de lansare face parte din cadrul turneului european pe care Grimegod il efectueaza alaturi de Negura Bunget, turneu ce va include 23 de concerte in 8 tari, acesta fiind si primul turneu de amploare pe care Grimegod il sustine in afara Romaniei.

2-Grimegod_lanseaza_Wrong_Roads_kJ4cVSZz.jpgAlbumul "Wrong Roads" a fost inregistrat in perioada 2012-2013 in studiourile Consonance Timisoara si Dreamsound Arad, mixat de Mihai "Mtz"Neagoe in studioul Negura Music si masterizat de Alin Luculescu.

Grimegod este una din cele mai vechi formatii de doom-death din Romania. Cu o activitate neintrerupta de 23 de ani, aflata mereu cu un pas inaintea timpurilor (lucru care le-a adus un plus de originalitate, dar si dezavantaje din partea conservatoare a scenei), trupa a fost permanent un etalon al undergroundului romanesc in toti acesti ani.

"Wrong Roads" poate fi ascultat in streaming pe paginile oficiale de Facebook si ReverbNation ale formatiei. CDul va fi distribuit in Romania din 2 aprilie, exclusiv prin intermediul Bestial Records si Letsrock. Pretul albumului va fi de 30 lei (+taxe postale).

3-Grimegod_lanseaza_Wrong_Roads_ARiBAMMg.jpg


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top