Noutăți și comunicate

HARD ROCK CAFE BUCURESTI anunta starurile din primul WORLD BURGER TOUR

14 mai 2015
HARD ROCK CAFE BUCURESTI anunta starurile din primul WORLD BURGER TOUR


HARD ROCK CAFE BUCURESTI anunta starurile din primul WORLD BURGER TOUR

Burgeri legendari din jurul lumii ajung in meniul de la Hard Rock Cafe Bucuresti





Pentru prima oara de la deschidere, Hard Rock Cafe Bucuresti ofera vizitatorilor un backstage pass pentru a experimenta produsele din gama Local Legendary™ Burger, care aduc arome si ingrediente din locatii Hard Rock de pe tot globul. Acestea fac parte din noul meniu World Burger Tour. Burgerii “vedeta”, veniti de pe 4 continente, vor fi „in scena” la Hard Rock Cafe Bucuresti de miercuri, 13 mai, pana la sfarsitul lunii iunie.



De-a lungul timpului, Hard Rock le-a oferit bucatarilor din toate restaurantele libertatea de a crea un burger local, care sa incorporeze aromele specifice ale fiecarei tari. Aceste produse au fost servite doar in restaurantul in care au fost create... pana acum! Mai mult de 150 de burgeri locali au fost evaluati de echipa de experti in arta culinara de la Hard Rock Cafe, iar optiunile cele mai indragite de consumatori au fost selectate pentru a face parte din meniul World Burger Tour.



“Local Legendary Burger de la Hard Rock Cafe se numara in topul preferintelor fanilor de mai bine de 40 de ani, ” a spus Antonia Bautista, Senior Vice-Presedinte pentru francizele Hard Rock International. “World Burger Tour este o sarbatoare a acestor burgeri si a talentului culinar pe care Hard Rock Cafe il saluta in lumea intreaga.”



Patru headlineri de top va asteapta la Hard Rock Cafe Bucuresti, in meniul World Burger Tour:

  • Java Lava Burger – legenda americana din Seattle contine carne de vita trecuta printr-o marinata pe baza de espresso si acoperita cu sos lava, inele de ceapa, bacon si branza Cheddar Tillamook topita, totul garnisit cu ardei jalapeño copt.
  • Marimba Burger - legenda din Guatemala contine carne de vita, un strat de fasole picanta, condimentata cu ardei chipotle si jalapeño, sos salsa, branza Monterey Jack, branza Cheddar si paie crocante de tortilla.
  • Tandoori Spiced Chicken Burger – legenda indiana cu carne de pui asezonata cu condimente si ierburi savuroase, maioneza cu aroma de menta si garnitura de castravete.
  • The Bosphorus Burger – legenda din Turcia cu carne de vita, salata de vinete, sos haydari proaspat si aromat si felii de muraturi.


La fel ca si artistii ale caror obiecte de colectie sunt expuse in restaurantele din lumea intreaga, burgerii de la Hard Rock Cafe sunt pur si simplu “legendari”. Contin carne de vita Angus, branza gratinata, cele mai proaspete ingrediente si sunt serviti cu salata verde, rosii, cartofi prajiti si un sos savuros la alegere.



In cadrul meniului World Burger Tour, Hard Rock Cafe prezinta si o selectie de cocktailuri, celebre in toata lumea:

  • Mai Tai One On – un cocktail din zona Pacificului de Sud, ce contine un amestec revigorant de rom Mount Gay Eclipse, Cointreau® Orange, Monin Orgeat, un strop de lime si suc de portocale.
  • Pomegranate Mule – un mix de vodka Absolut®, Monin Pomegranate si bere de ghimbir, care plaseaza cocktailul in topul preferintelor, de vara, din Rusia.
  • Mezcarita – o margarita revigoranta, cu savoare de fum, ce vine din Mexic si este combinatia perfecta de Del Maguey Mezcal, Cointreau®, Malibu® Coconut si capsuni proaspete.
  • Pineapple Ginger Caipirinha – un amestec brazilian de Água Luca™ Cachaça si ananas, cu un strop de lichior Domaine de Canton Ginger.
  • Maple Old Fashioned – un cocktail american clasic, ce contine Bourbon Maker’s Mark®, cirese, sirop de artar si suc de portocale, in care sa amesteci cu o „bagheta” din sunca crocanta.


Noile produse din meniu pot fi degustate de clientii Hard Rock Cafe pana la sfarsitul lui iunie. Pentru mai multe informatii va rugam sa vizitati pagina de FB http://www.facebook/hardrockcafebucharest si site-ul http://www.hardrock.com/bucharest.





Persoana de contact:



Bianca Dragota

Marketing Manager

M: 0742 081821

E: Bianca.dragota@hardrockcafe.ro





Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top