Noutăți și comunicate

Hara concerteaza la Hard Rock Cafe

15 noiembrie 2014
Hara concerteaza la Hard Rock Cafe
Sambata, 15 noiembrie 2014, de la ora 22:30, sunteti invitati la un concert Hara in Hard Rock Cafe.

Toamna aceasta, HARA îți dă întâlnire la Hard Rock Cafe, la un concert ritmat, interactiv și plin de viață !
Pe 15 noiembrie ești invitat să te bucuri de un show vibrant, presărat cu refrene ce au făcut și fac deliciul a zeci de mii de spectatori, din țară și de peste hotare!
Vino și tu să asculți live "Ploua stele", "Calling Out For You" "Aiurea", "Nu-mi pasă", "N-ai habar", "Muro shavo" sau "Totaya ye" și multe altele! Activă încă din anul 20)0, HARA continuă să aducă prospețime și diversitate în peisajul muzical românesc, grație creațiilor originale ce combină armonios elemente de rock alternativ, electro-pop, sonorități celtice și folclor românesc, cu versuri grăitoare și o interpretare unică, personală...
HARA este singura formație din țara noastră ce a ocupat de două ori prima poziție la prestigiosul concurs de creație "Song Of The Year, " (secțiunea Adult Contemporary), derulat de celebrul canal muzical VH1 SUA. Iar la nivel discografic, trupa a lansat 6 LP-uri și albumul de colinde tradiționale românești "Marlin, darlin- Paiș'pe colinde ș'o strigătură", care a fost recompensat cu nemeroase distincții ale industriei muzicale.

Nu uita, pe 15 noiembrie HARA te așteaptă la Hard Rock Cafe, de la ora 22.30, pentru un show colorat și imprevizibil, la care vei cânta și te vei distra...pe săturate! Pretul unui bilet este de 25 de lei.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top