Noutăți și comunicate

Hard Rock Cafe te trimite la festivalul Hard Rock Calling din Londra

30 aprilie 2013
Hard Rock Cafe te trimite la festivalul Hard Rock Calling din Londra
Hard Rock Cafe a lansat un concurs prin care vara aceasta poti fi chiar tu Ambasadorul Rockului la cel mai tare eveniment muzical al anului! Pentru al saselea an consecutiv, Hard Rock Cafe Bucuresti iti ofera sansa de a castiga o excursie VIP la Hard Rock Calling, chiar in inima Londrei! Inscrie-te in concurs si poti castiga trei zile de neuitat in compania unor legende rock precum Bruce Springsteen and The E Band sau Kasabian.

Si in acest an, Hard Rock Cafe Bucuresti ofera un super premiu iubitorilor de muzica ce doresc sa ajunga la Hard Rock Calling, cel mai prestigios eveniment rock din Marea Britanie. Pe 29 si 30 iunie, peste 100.000 de fani ai muzicii rock din intreaga lume se vor reuni in Queen Elizabeth Olympic Park pentru a-i asculta live pe Bruce Springsteen, Kasabian, Alabama Shakes, Klaxons, Kodaline si Miles Kane.

Fericitului castigator, Hard Rock Cafe ii ofera, si anul acesta: doua bilete de avion dus-intors Bucuresti-Londra, cazare cu mic dejun inclus pentru trei zile, bilete la toate concertele sustinute in cadrul festivalului Hard Rock Calling 2013 in perioada 29-30 iunie 2013, si 300 de dolari bani de buzunar.

Tot ce trebuie sa faci pentru a intra in concurs este sa mergi la Hard Rock Cafe Bucuresti, unde vei primi un tichet cu un cod unic de participare, pe care trebuie sa-l inregistrezi in sectiunea "Concurs" de pe site-ul Rock FM. In plus, pe langa sansa de a castiga marele premiu, fiecare participant la concurs va primi, pe loc, un tricou oferit de Rock FM.

Marele castigator va fi selectat prin tragere la sorti, in direct la Rock FM, in data de 15 mai.

Editiile anterioare Hard Rock Calling au adus fanilor muzicii rock artisti precum: Aerosmith, Eric Clapton, Bon Jovi, Neil Young, Paul McCartney, Stevie Wonder, The Who, Pearl Jam, Peter Gabriel,   The Killers,  The Police, Rod Stewart si Bon Jovi, transformand acest festival in cel mai asteptat eveniment rock al anului din Londra.

Conditii de participare:

Pentru a putea participa la campania promotionala Hard Rock Calling 2013, fiecare participant trebuie sa fie membru al programului Hard Rock Rewards. Inscrierea in program se face gratuit pe site-ul  http://www.hardrockrewards.com.  

La aceasta campanie promotionala pot participa toate persoanele fizice cu cetatenie romana si domiciliu in Romania, care au implinit varsta de 18 ani pana la data de 22 aprilie 2013.

Mai multe informatii despre festival pe site-ul http://www.hardrockcalling.co.uk.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top