Noutăți și comunicate

Hatemode participa la festivalul “I Am The Rocker” si la “Road To Kavarna”

10 aprilie 2015
Hatemode participa la festivalul “I Am The Rocker” si la “Road To Kavarna”
Anul acesta a început foarte bine pentru Hatemode, iar trupa este mândră să anunțe că el continuă sub aceleași auspicii. Astfel, după filmarea celui de-al doilea videoclip oficial la piesa "Hate On", sesiunile pentru înregistrarea primului album de studio sau concertele succesive din ultima perioadă, Hatemode anunță alte două borne extrem de importante din activitatea sa.



Prima este prezența pe scena festivalului "I Am The Rocker", care se va desfășura în perioada 4-5 iulie 2015 la Romexpo. Un festival în care Hatemode are onoarea de a cânta alături de legende ca Dream Theater, Myrath, Black Star Riders, Terrana, Mayhem, Kamelot, Arkona sau Carcass, și se va alătura legiunii desemnate să reprezinte rock-ul românesc, legiune din care fac parte Dirty Shirt, White Walls, Goodbye to Gravity, Breathlast, Days of Confusion, Odd Crew, Diamonds Are Forever, Kistvaen, Blutrina, Kempes sau Celelalte Cuvinte. O reușită cu care Hatemode nu se poate abține să nu se mândrească, dar care presupune și responsabilități enorme, mai ales prin prisma numelor care vor evolua în fața publicului. Din acest punct de vedere, Hatemode de-abia așteaptă să urce pe scenă și promite o prestație care să mulțumească atât proprii fani, cât și fanii genului în general.



A doua este prezența trupei Hatemode în cadrul finalei "Road To Kavarna". Acesta va trimite două nume românești pe scena deja renumitului festival din țara vecină, scenă pe care vor mai urca formații ca Twisted Sister, Ufo, Unisonic, Hammerfall, Within Temptation, Kamelot sau Candlemass. Alături de An Theos, Aeon Blank, Shifting Sands, Simbolic, Marchosias, Ataria, Tanin, Salmastra și Secret Society, Hatemode va lupta pentru unul dintre cele două locuri care duc în Bulgaria, iar la finalul evenimentului sunt programate și două recitaluri speciale, cele ale trupelor Truda și Kempes. Astfel că Hatemode vă așteaptă în Club Colectiv pe 17 aprilie 2015, începând cu ora 18.00, și asta nu doar pentru că votul final va fi compus în proporție de 50% din votul publicului, ci pentru că veți avea parte de un eveniment al scenei rock românești care nu trebuie ratat.



Până atunci Hatemode vă salută și vă urează să "Stay Hate" dar, mai ales, "Stay On".

Componența actuală Hatemode este următoarea:
Cătălin "Flamă" Scânteie - backing vocals, bass
Vali Stoica - guitars
Alex Igor - vocals
Gabriel Maria - drums
Alexandru Ungureanu - guitars
Alexandru Pantea - co-writer/visual/lyrics



Pentru cele mai noi știri legate de trupa Hatemode vă așteptăm pe pagina noastră oficială de Facebook, iar pentru orice alte probleme (booking, sugestii, interviuri, întrebări, colaborări etc), puteți apela la adresele sau telefoanele de mai jos.

Hatemode official Facebook account:
https://www.facebook.com/HatemodeBand

Hatemode Communication Officer
Bogdan Constantinescu
E-mail: bogdan@bogdanliviu.com
Phone: 0724.271.273

Hatemode Manager
Cătălin Scânteie
E-mail: catalinozaurusrex@yahoo.com
Phone: 0771.685.052


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top