Noutăți și comunicate

Hitul verii 'Prietenia Cucereste Romania!' a fost lansat la Bucuresti

2 iulie 2013
Hitul verii 'Prietenia Cucereste Romania!' a fost lansat la Bucuresti
Vara aceasta Bergenbier sărbătorește prietenia! La sfârșitul acestui weekend, 29-30 iunie 2013, în Piața Constituției, s-a dat startul oficial al Festivalului "Zilele Prieteniei Bergenbier ", unde concertează cele mai importante trupe din muzica românească. Cargo, Paraziții, Vița de Vie, Alternosfera, Șuie Paparude, E.M.I.L., Robin And The Backstabbers, CTC au cântat cot la cot cu fanii, două seri la rând, în fața a peste 35.000 de prieteni


Fanii trupelor care au concertat sâmbătă și duminică au trăit live experiența adevărată a muzicii. Și cum prietenia inspiră, artiștii au creat momente unice în fiecare dintre cele două zile de festival. Sâmbătă, concertele au debutat cu formația de rock alternativ, Aeon Blank. Au urmat DOC, Deliric 1 și Vlad Dobrescu, adică CTC. Sound-ul de ska punk al celor de la E.M.I.L. a pregătit publicul pentru un final de seară rock cu Alternosfera și Cargo. Ca într-o prietenie adevărată, membrii trupei Cargo s-au susținut în momente individuale speciale. Adrian Igrișan a avut un solo surpriză la tobe, care a continuat cu un recital împreună cu Tavi Pilan. Adrian Bărar și-a demonstrat încă o dată măiestria într-un solo de chitară, acompaniat de basistul Florin Barbu.

Pe o ploaie torențială, cei patru prieteni de la Pistol cu Capse au deschis ziua de duminică. Au urmat Robin And The Backstabbers pe măsură ce ploaia se întețea. Adevărații fani au rămas să-și susțină preferații. Șuie Paparude au făcut un show pe măsura titlului de veterani ai muzicii electronice din România. Vița de Vie și-a încălzit publicul fidel cu acorduri de rock și pasaje acustice. Preferata fanilor a fost piesa "Sunetul mai tare", cântată cu influențe din folclor. Fanii Paraziții au rezistat până la sfârșitul concertului, în ciuda ploii, pentru a aplauda și cânta alături de cei mai celebri hip-hop-eri românești.

"Mulțumiri celor care s-au lăsat plouați și și-au strâns umbrelele ca să poată bate din palme împreună cu noi, tuturor celor prezenți în Piața Constituției pe o așa vreme. Respect! ", au postat pe pagina lor oficială de Facebook cei de la Șuie Paparude. Încă o dovadă de prietenie și respect între artiști și fani.

"Sâmbătă au fost alături de noi 30.000 de prieteni ai mărcii Bergenbier, iar duminică, alți câteva mii de fani au înfruntat cu stoicism ploaia alături de noi. Pe soare sau pe furtună, ei au creat cel mai frumos eveniment la care am luat parte și ne-au arătat că am început cum trebuie Caravana Prieteniei. Le mulțumim tuturor și suntem nerăbdători să ajungem în următoarele orașe ", a declarat Mihai Bonca, director marketing Bergenbier S.A.

Seria de evenimente Bergenbier "Zilele Prieteniei" va continua în alte patru orașe: Ploiești (6-7 iulie), Iași (20-21 iulie), Craiova (3-4 august) și Constanța (16-17 august). Muzica bună și prietenia, aduse la un loc într-un cadru spectaculos, plin de indicii din lumea contemporană a berii, sunt ingredientele care vor face din "Zilele Prieteniei" cea mai bună destinație de weekend pentru români din orașele în care se va opri festivalul.

Detalii despre "Zilele Prieteniei" și line-up din următoarele orașe pot fi accesate și pe pagina de internet http://bergenbier.ro/campanii/zilele-prieteniei-bergenbier sau pe Facebook (https://www.facebook.com/Bergenbier.Romania).

Bergenbier. Prietenii știu de ce.



Despre Bergenbier S.A.

Bergenbier S.A. este unul dintre cei mai activi producători de bere de pe piața românească, activând in România din anul 1994. Compania operează în prezent o unitate de producție la Ploiești iar echipa numără aproximativ 600 de angajați. Compania face parte din grupul Molson Coors Brewing Company, unul dintre cei mai mari producători de bere din lume.

Portofoliul companiei cuprinde mărcile locale: Bergenbier - cu sortimentele Bere blondă, Bere blondă fără Alcool, Fresh Lemon si Fresh Grapefruit - și Noroc precum și mărcile internaționale produse local: Staropramen, Stella Artois, Beck's, Löwenbräu. Alături de acestea, compania importă specialitățile belgiene Leffe și Hoegaarden.



Despre Molson Coors Brewing Company

Molson Coors Brewing Company este unul dintre cei mai mari producători de bere din lume, cu mărci extraordinare care încântă consumatorii de bere din toata lumea. Portofoliul său include mărci premium, lideri de piață, precum Coors Light, Molson Canadian, Carling, Staropramen, Blue Moon și Cobra în America de Nord, Europa și Asia. Sectoarele operaționale includ Canada, prin Molson Coors Canada, Statele Unite, prin MillerCoors, Regatul Unit și Irlanda, prin Molson Coors UK, Europa Centrală și de Est prin Molson Coors Central Europe, iar în afara acestor teritorii, prin Molson Coors International. Compania Molson Coors este listată în Indicele de Sustenabilitate Dow Jones (DJSI) pentru America de Nord și este constant preocupata de gasirea de noi soluții pentru a-și reduce impactul negativ asupra societății. Pentru mai multe informații despre Molson Coors Brewing Company, vizitați website-ul companiei: http://www.molsoncoors.com



Sursa : 2activePR
http://www.2activepr.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top