Noutăți și comunicate

Hteththemeth concerteaza alaturi de 4Tune Quartet

10 martie 2018
Hteththemeth concerteaza alaturi de 4Tune Quartet
Hteththemeth și 4Tune Quartet vor pune în scenă spectacolul-concept „Best Worst Case Scenario” într-o nouă abordare.

Muzica neumană își va completa portativele cu o infuzie de muzică de cameră, aducând în spiritul spectacolului „Best Worst Case Scenario”, bazat pe albumul cu același nume al trupei brașovene Hteththemeth, sensibilitatea, amploarea și culoarea instrumentelor clasice ale 4Tune Quartet, de asemenea din Brașov. Povestea căderii și transformării lui Hteththemeth din arhanghel în revelator al unor noi sentimente și trăiri, va fi narată muzical și scenic într-un ultim set special de concerte în care albumul conceptual va fi prezentat în întregime.

Astfel, pe 10 martie 2018 Hteththemeth vă dă întâlnire la Club Quantic din București, pe 16 martie 2018 la Rockstadt din Brașov, iar pe 24 martie 2018 la Flying Circus din Cluj-Napoca.

Invitatul special din acest turneu, 4Tune Quartet din Brașov, este un proiect muzical deosebit, care, în mod obișnuit, arată o nouă față a rock-ului, transformând capodopere ale genului în piese de muzică de cameră, într-un aranjament tipic unui cvartet clasic. Cu o prezență scenică unică, cele patru componente ale 4Tune Quartet sunt muzicieni profesioniști cu o iubire aparte pentru rock și metal.

(2) Hteththemethconcerteazaalaturi..._iBXUNtyry.jpg
În aceste trei concerte, 4Tune Quartet va completa paleta de culoare muzicală și conceptuală a albumului „Best Worst Case Scenario” cu cea mai elaborată punere în scenă a acestuia, dându-i o nouă dimensiune. Albumul a fost lansat de trupa Hteththemeth în prima parte a anului 2016, fiind apreciat atât de public, cât și de critica de specialitate. Combinând o multitudine de stiluri muzicale, de la blues și bossa-nova până la rock și metal, într-un cuvânt „unhuman music”, albumul se dorește a fi o coloană sonoră a unui film imaginar, care prezintă o viață plină de visare, suprapusă peste conflictul spiritual care îi marchează gândurile și alegerile personajului ce va deveni într-un final Hteththemeth.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top