Noutăți și comunicate

Hteththemeth lanseaza Best Worst Case Scenario in Rockstadt -invitati speciali Wild Child

2 aprilie 2016
Hteththemeth lanseaza Best Worst Case Scenario in Rockstadt -invitati speciali Wild Child
Sâmbătă, 02 aprilie 2016, Hteththemeth revine pe scena din Rockstadt, pentru a lansa noului album, intitulat Best Worst Case Scenario. Invitatii speciali vor fi Wild Child din Sibiu.



Dragi prieteni inhabitanti ai urbei Brasovului si dragi prieteni veniti din departari,

A trecut cam multa vreme de cand nu ne-am mai vazut, asa ca ne bucuram maxim sa revenim in fata voastra, de data aceasta pe scena noului Rockstadt, avand totodata si un extra motiv de sarbatoare – lansarea noului nostru album, intitulat Best Worst Case Scenario. Vom avea un show cat se poate de complet, intregind nebunia noastra muzicala cu elementele teatrale cu care v-am obisnuit, dar si cu unele noi cu care speram sa va impresionam in mod placut.

Invitatii nostri speciali vor fi Wild Child din Sibiu. O trupa tanara si plina de energie, caracterizata de entuziasmul si pasiunea pentru muzica, trupa Wild Child a fost una dintre “colegele” noastre de suferinta muzicala in cadrul concursului Global Battle Of The Bands, o dulce suferinta in cadrul careia ne-am si imprietenit.

In seara de sambata, alaturi de gazda (Clubul Rockstadt) isi vor impreuna fortele pentru prima data Next Dream Event si Next Evil Event, pentru a va oferi un eveniment placut si memorabil.

Pretul biletelor este de 20 RON, acestea fiind disponibile in presale (detalii zilele urmatoare), dar si in seara evenimentului, in limita locurilor disponibile.



Hteththemeth
https://www.facebook.com/Hteththemeth

Wild Child
https://www.facebook.com/Wild-Child-Band-838130376271002/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top