Noutăți și comunicate

Hypocrisy dezvaluie detalii legate de concertul din cadrul Metalhead Meeting 2013

13 septembrie 2013
Hypocrisy dezvaluie detalii legate de concertul din cadrul Metalhead Meeting 2013
Solistul trupei Hypocrisy, Peter Tagtgren a declarat ca din setlistul concertului de la Bucuresti nu vor lipsi cele mai cunoscute piese ale trupei - "Roswell 47" sau "Fractured Millennium".

Primul concert Hypocrisy din Romania va avea loc in cadrul festivalului METALHEAD MEETING, din data de 21 septembrie 2013, de la Arenele Romane din Capitala.

"Probabil vor fi 5 piese noi si alte 7 piese, dintre care unele pe care nu le-am mai interpretat live de foarte, foarte multa vreme", a declarat Peter Tagtgren, intr-un interviu acordat Metalhead.ro

De asemenea, liderul Hypocrisy a vorbit despre noul material discografic al trupei - "End of Disclosure"- album ce da si numele turneului care ajunge la Bucuresti.

"Piesele de pe End of Disclosure sunt de fapt 9 povesti despre diferite teorii conspirationiste care mie mi s-au parut fascinante. La final am tras propriile concluzii - exista marii bancheri si oamenii cu influenta care incearca sa controleze lumea si sa reduca numarul populatiei de pe glob."

Intreg interviul se gaseste aici:  http://www.metalhead.ro/hypocrisy/peter-tagtgren--hypocrisy--ceea-ce-scriu-sunt-in-parte-fanteziile-si-aid-124211-l-1

Pentru ca "Size DOES Matter", MONSTER ENERGY DRINK si CIUC PREMIUM, berea oficiala a muzicii live, va invita pe 21 septembrie, sambata, la Arenele Romane, unde se pregateste unul dintre cele mai tari evenimente metal din 2013 - prima editie a festivalului METALHEAD MEETING.


Festivalul ii are ca invitati pe Hypocrisy, HateSphere, Lake of Tears, Bucovina, Taine si L.O.S.T.

Biletele pentru METALHEAD MEETING se pot gasi online pe http://www.iabilet.ro si http://www.metalhead.ro/bilete/, inclusiv cu plata ramburs sau prin OP (pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact[at]iabilet.ro sau 0741272967, intre 09:30 si 18:00, de luni pana vineri)

De asemenea, biletele se gasesc in retelele:
 - Eventim (magazinele Orange si Vodafone, in magazinele Domo, in librariile Humanitas si Carturesti)
 - MyTicket (Diverta, Mag. Muzica, Sala Palatului)
 - Bilete.ro (Posta Romana, Inmedio, Germanos)
 - Biletoo (Cinema Patria, Libraria Eminescu, Mag. Unirea)

Dar si

 - la Club Fabrica (pe terasa)
 - la sediul METALHEAD din Bd. Pierre de Coubertin 3-5, Office Building, Etajul 5 (langa Stadionul National - Vatra Luminoasa - de luni pana vineri intre orele 9 si 18).

Preturile sunt urmatoarele
- 95 lei - Zona B
- 145 lei - Zona A (in fata scenei)
- 200 lei - Bilet VIP + Meet & greet - doar 20 de bilete, exclusiv pe http://www.Iabilet.ro

Un eveniment produs si organizat de METALHEAD si Sprint Media, cu sprijinul Gala MGMT&PR.

Sursa : Gala MGMT & PR


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top