Noutăți și comunicate

In 3 zile vine vara la Hard Rock Cafe

29 mai 2014
In 3 zile vine vara la Hard Rock Cafe
Joi, 29 mai 2014, BestMusic Live Concerts te invita de la ora 21:30 la Hard Rock Cafe la un nou concert Vama, intitulat "In 3 zile vine vara".

Hard Rock Cafe București - Sos. Kiseleff, Nr. 32, Parcul Herastrau
http://www.hardrock.com/bucharest



Vama este una dintre cele mai populare trupe de rock din tara. S-a format in jurul muzicienilor Tudor Chirila si Eugen Caminschi atunci cand acestia s-au separat de trupa Vama Veche, fondata in 1996. Continuand traditia fostei trupe, Vama a devenit una dintre cele mai iubite trupe locale. Prin spectacolele si muzica trupei, atat rebelii, cat si visatorii si-au gasit o portita de evadare.

In 2013 trupa a dominat playlisturile radiourilor si al televiziunilor musicale cu piesa "Perfect fara tine", care a ajuns numarul 1 in majoritatea topurilor de specialitate. Sfarsitul anului a adus si primul Dvd din cariera trupei - filmarea concertului din 2012 de la Sala Palatului, alaturi de multe surprize.

Pentru concertul din Hard Rock Cafe biletele pot fi gasite online pe http://www.iabilet.ro, http://www.bestmusic.ro si la Hard Rock Cafe la pretul de 70 lei (cu loc la masa).


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top