Noutăți și comunicate

In This Moment s-a clasat cu “Black Widow” in primele 10 pozitii ale topului Billboard 200

10 decembrie 2014
In This Moment s-a clasat cu “Black Widow” in primele 10 pozitii ale topului Billboard 200
Trupa  In This Moment s-a clasat in primele 10 pozitii ale topului Billboard 200 cu cel mai recent album al sau, "Black Widow". Primul extras pe single, "Sick Like Me", se bucura de o ascensiune naucitoare, apropiindu-se vertiginos de locul 10 in cadrul topului Active Rock. Videoclipul piesei, regizat de Robert Kley impreuna cu insasi Maria Brink, vocalista formatiei, poate fi urmarit aici:
https://www.youtube.com/watch?v=03X0B6u-AxM



Recent, In This Moment a mai lansat un clip in stilul caracteristic pentru piesa "Big Bad Wolf" care poate fi urmarit mai jos.

Produs de Kevin Churcho, producator premiat cu Grammy si responsabil pentru materialele unor artisti ca Five Finger Death Punch si Ozzy Osbourne, "Black Widow" este disponibil in diverse configuratii, de la vinil la format digital.

1-In_This_Moment_s-a_clasat_cu__D3y4AdGg.jpgFoto: Warner Music Group

Apreciati la nivel mondial pentru show-urile live despre care Loudwire a scris ca "sunt printre cele mai teatrale si diversificate pe care le putem vedea astazi in muzica heavy", In This Moment sarbatoreste alaturi de fani lansarea lui "Black Widow" printr-un turneu american de proportii.

In This Moment a sustinut, pe 26 noiembrie 2014, un concert incendiar in Detroit care a fost transmis live de catre Yahoo. Fragmente din concert pot fi urmarite aici.

Sursa : Roton
http://www.roton.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top