Noutăți și comunicate

Interviu cu Geoff Tate (Operation: Mindcrime)

26 octombrie 2015
Interviu cu Geoff Tate (Operation: Mindcrime)
Geoff Tate, legendarul vocalist al trupei Operation: Mindcrime, cunoscut pentru activitatea sa cu trupa Queensryche, a facut niste declaratii interesante despre starea muzicii rock. Acesta a acordat un interviu publicatiei Music Life Magazine si a vorbit despre situatia in care se afla vanzarile de discuri.

"Toate pietele de muzica din lume sunt diferite, unice. Japonia difera enorm de Europa, iar Europa difera de America de Nord. Daca reusesti sa-i fidelizezi pe cei din Europa, atunci vei avea parte de un public loial, care iti va cumpara materialele si va veni sa te vada in concerte. In America, oamenii nu iau parte la spectacole asa cum o faceau in trecut. Este o tara fixata pe hip-hop si pe muzica country. In Europa nu prea ai parte de asa ceva, desi acolo este foarte puternica scena de DJ", a explicat Tate, care a punctat ca, indiferent ce s-ar intampla, discurile rock vor continua sa se vanda, datorita fanilor fideli.

Cat despre noul album al trupei, "The Key", Tate a discutat despre asteptarile sale referitoare la acesta.

"Nu m-am intrebat ce impact va avea asupra oamenilor pentru ca este foarte greu de prevazut asa ceva. De cand am intrat in aceasta industrie, mi-am dat seama ca exista oameni care vor savura munca ta si oameni pe care ii va lasa indiferenti. Tot ce poti face, din postura de compozitor, este sa scrii ce simti", a explicat artistul.

"The Key" s-a vandut in 2500 de exemplare in prima saptamana post-lansare. Feedback-ul criticilor a fost foarte bun iar formatia a beneficiat de cateva review-uri exceptionale.



Reamintim ca supergrupul Operation: Mindcrime va concerta in Romania, la Bucuresti, in data de 18 noiembrie 2015, in Club Colectiv!

Dupa despartirea de Queensryche, sufletul si solistul legendarei trupe americane, Geoff Tate, si-a intemeiat propriul grup, compus din muzicieni de elita, care au cantat cu cele mai importante formatii din lume.

Astfel, Operation: Mindcrime are urmatorul line-up exceptional.

- Geoff Tate revine in calitate de vocalist
- John Moyer de la Disturbed va juca rolul de basist
- Simon Wright, care a inflacarat scenele cu AC/DC si Ronnie James Dio, se va aseza, deloc cuminte, la tobe
- Randy Gane (Rage For Order, Queensryche) struneste in mod desavarsit clapele
- Kelly Gray (Queensryche) nu se sfieste sa aduca o chitara incendiara in discutie
- Scott Moughton contribuie si el la bogatia sound-ului Operation: Mindcrime tot prin riff-uri memorabile

In data de 18 septembrie 2015, formatia a lansat albumul de debut, "The Key", ce reprezinta prima parte dintr-o trilogie. Reactiile la material au fost extraordinare! Feedbackul pozitiv dovedeste ca discul este, in mod clar, un must-listen metal.

"Operation: Mindcrime este o trupa cu un suflet propriu, ce nu incearca in niciun fel sa imite Queensryche. Dimpotriva! Originalitatea este evidenta iar noul album, 'The Key', este al naibii de bun." (SputnikMusic)

"Noul album 'The Key' este unul matur si fascinant care construieste o lume impersionant de reala in jurul ascultatorului. Geoff Tate a depasit era Queensryche si a recrutat o formatie compusa din muzicieni ultra-talentati, cu ajutorul carora a realizat un disc variat, foarte bine inregistrat si cu aranjamente inteligente." (Sonic Abuse)

(2) Interviu_cu_Geoff_Tate_Operat_nv4i6c6x92.jpg

Biletele sunt disponibile pe AmBilet.ro, in varianta electronica, print-at home, sau fizice, in reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas).

75 lei – early bird / 100 buc
85 lei – promotional / 150 buc
95 lei – general / 450 buc

Mai multe informatii in curand!



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top