Noutăți și comunicate

Interviu cu formatia Amon Amarth

8 aprilie 2014
Interviu cu formatia Amon Amarth
Au mai ramas doar 3 saptamani pana la concertul Amon Amarth din Bucuresti, de la Arenele Romane. Data de 29 aprilie 2014 se apropie rapid iar vikingii se pregatesc sa "navigheze" pana in Romania, pentru a sustine cel de-al doilea show din cariera lor pe plaiurile mioritice.

Am stat de vorba cu Johan Hegg (voce) si Johan Soderberg (chitara) iar muzicienii ne-au marturisit ca abia asteapta sa revina in frumoasa noastra tara si, poate, chiar sa o viziteze, atat cat le va permite timpul.

De curand, suedezii de la Amon Amarth au lansat discul "Deceiver of the Gods", care a fost foarte bine primit de critica. Materialul va fi promovat si la noi iar, alaturi de melodii consacrate, vor fi cantate si piese de pe noul album.

Cititi un scurt interviu despre asteptarile artistilor de la fanii romani, cariera de actor a solistului Johan Hegg si multe altele
http://www.maximumrock.ro/interviuri/6281-amon-amarth-publicul-din-romania-te-face-sa-te-simti-ca-acasa.html



Biletele la concertul de pe 29.04.2014 pot fi procurate prin card si din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas sau online pe http://www.eventim.ro).

Persoanele din Bucuresti pot achizitiona bilete de la sediul Maximum Rock - strada Traian Demetrescu 9 (Nerva Traian/ Timpuri Noi), sector 3-, iar noi le oferim cadou doua Cd-uri surpriza.

Preturile biletelor:
- 110 lei bilete Vip - Sold Out, Biletul Vip contine: meet & greet, afisul concertului, pass laminat Vip
- 78 lei - pentru primele 100 de bilete - Sold Out
- 87 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 31 martie 2014 - Sold Out
- 95 lei in perioada 01-28 aprilie 2014 (ramane valabila plata prin card de la http://www.promusicprod.ro/bilete.php)
- 110 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 29 aprilie 2014. Acestea se achizitioneaza Doar la intrarea in locatia evenimentului.

O lista cu toate magazinele din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate vedea Aici. (http://www.eventim.ro/ro/outlete/)

Pagina event: https://www.facebook.com/events/258329860997504/

http://www.maximumrock.ro


Evenimente recomandate

Top