Noutăți și comunicate

Invitata speciala a trupei Directia 5 pentru show-ul din Hard Rock Cafe este Alina Crisan

21 septembrie 2015
Invitata speciala a trupei Directia 5 pentru show-ul din Hard Rock Cafe este Alina Crisan (aka Alinka Printesa Rock and Roll). Frumoasa blonda este cunoscuta publicului ca fosta componenta a trupei A.S.I.A, dar si din colaborarile de succes cu DJ-ul Nick Kamarera. In vara acestui an, Alinka si Directia 5 au lansat impreuna doua single-uri care au ajuns imediat la inima fanilor.

(2) Invitata_speciala_a_trupei_Dir_aJpUZ0okX5.jpg



Joi, 24 septembrie de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe sa petrecei o seara de neuitat alaturi de Directia 5. Dupa showul sold out de la inceputul anului, Directia 5 vin sa umple Hard Rock Cafe-ul din nou.

Pe 24 septembrie, de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe, ca sa petreci o seara de neuitat alaturi de Directia 5! Una dintre cele mai indragite trupe rock te asteapta cu "O fata ca ea", "Daca ai sti", "Esti stilul meu, " "Iti multumesc", "Am nevoie de tine" si multe alte hituri ce au ocupat primul loc in topurile de specialitate si in inima ta!

Cu mii de concerte la activ si 25 de materiale discografice lansate, Directia 5 este o prezenta consecventa si foarte iubita pe scenele din Romania. De la albumul de debut lansat in 1992, trecand prin perioada "Superstar” (1999), ce si-a pus amprenta asupra tendintelor muzicale ale vremii si continuand cu mai recentele "Ambiental” (2006), "Aniversare” (2008), Emotie (2009) si "Romantic” (2010), DIRECTIA 5 a spus,, si continua sa spuna, nenumarate povesti de viata si iubire.

La fiecare concert din Hard Rock Cafe te bucuri de reintalnirea cu legendele muzicii, intr-o atmosfera unica. Artistii preferati sunt chiar langa tine, colectia de suveniruri te poarta printre file din istoria rockului si calitatea sunetului iti ofera cea mai placuta experienta live.

(1) Directia_5_in_concert_la_Hard__6Zi3g3kh.jpg

Biletele pentru showul DIRECtIA 5 se gasesc in format electronic pe http://www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si VGeneration, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), dar si la Hard Rock Cafe.

In presale biletele au urmatoarele preturi:
- 100 de lei, cu loc VIP in fata scenei (numar limitat la 80 de bilete) - SOLD OUT
- 85 de lei, cu loc la masa, in sala, zona de fumatori sau nefumatori

Sunt disponibile si bilete fara loc, in picioare, la pretul de 85 de lei. in ziua concertului, biletele vor costa 90 de lei - acces general, cu loc la masa (fumatori sau nefumatori), in limita locurilor disponibile.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - soseaua Kiseleff, nr. 32. Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top