Noutăți și comunicate

Iyeoka vine in Romania

11 aprilie 2014
Iyeoka vine in Romania
Sambata, 12 aprilie 2014, clubul Hard Rock Cafe din Bucuresti va gazdui un concert cu artista americana Iyeoka. Duminica, 13 aprilie 2014, artista va sustine un concert in clubul Doors din Constanta. Concertul de la Bucuresti va fi deschis de trupa Les Elephants Bizarres, care a lansat recent albumului "Zoologic" si a single-ului "In culori".

Simply Falling", cea mai iubita piesa Iyeoka, cu 19 milioane de vizualizari, va rasuna live in Romania.

https://www.youtube.com/watch?v=9Pes54J8PVw&feature=youtu.be

There goes my heart again All of this time I thought we were pretending..."- acestea sunt versurile cu care incepe cantecul fredonat de milioane de oameni din intreaga lume. Vocea inconfundabila apartine chiar autoarei piesei. Celebra pentru vocea ei si timbrul special, din ce in ce mai apreciata la nivel mondial pentru cantecele sale, Iyeoka este o femeie foarte puternica si inteleapta cu o gandire sanatoasa si capacitatea de a exprima prin poezie emotiile intense pe care le traieste.

Inainte de a fi cantareata, Iyeoka se considera poeta. Scrie versuri inca de mica, dar s-a hotarat sa isi dedice viata artei si intrajutorarii oamenilor, dupa un eveniment traumatic. A inceput sa isi cante propriile creatii, dupa ce ani buni a compus pentru alti muzicieni.

Iyeoka este o figura complexa, cu o gandire desprinsa parca dintr-un ashram budist si o energie demna de un atlet care se antreneaza pentru Olimpiada.

Iyeoka vine in Romania insotita de trupa ei The Rock by Funk Tribe, pe care o considera "tribul ei". "Desi sunt capabila sa fiu one-woman show, am un grup sudat de muzicieni, care ma sustin de 10 ani. Ii numesc tribul meu. Asadar, am un trib de muzicieni ce provin din Boston, Hawaii si California, muzicieni de talie mondiala, unii dintre ei canta cu India Arie si Macy Gray." - declara artista intr-un interviu.

Inainte de a porni in acest turneu de doua saptamani in care are 10 concerte in 6 tari, Iyeoka isi stabilea o mantra:
"Fie sa fiu calma, sa traiesc in present, aici si acum. Fie sa am un impact emotional mic dupa dificultatile din ultimele ore. Fie sa vad si sa reflect inapoi frumusetea din fiecare om si obiect si fie sa am compasiune pentru ceea ce mintea si corpul meu a experimentat."

Publicul care o va intalni la concertele din Bucuresti si Constanta va primi mai mult decat muzica excelenta, intr-o prestatie live de nivel international, mai mult decat energie pozitiva si poezie in stare pura, va primi din gandurile si intelepciunea artistei americane, cu origini africane.

Cateva din gandurile ei, extrase de pe blog sau de pe pagina de Facebook:

I don't like suffering,
but I love being rescued.

In a series of three or more heartbreaks with a lover,
occupy a hiatus to buffer between healing sessions, except the last.
Thus transform your insight to include forgiveness.
Pull a grip of copper coated revelations to clear a beautiful path.

I wanna sing you a new song
I wanna let go of old habits
I wanna show the world
How to embrace the day
With a soundtrack to life

throw my hands up,
I'm all in again.
I love you morning.


Biletele sunt disponibile pe http://www.iabilet.ro, la Hard Rock Café/ respective la Doors Club si in reteaua de magazine Uman din toata tara (Bucuresti: Baneasa Shopping City si Piata Romana - Str. George Enescu nr. 30). Bilete cu loc in picioare sunt disponibile pe Eventim, Myticket si Bilete.ro, in toate punctele clasice de vanzare (Diverta, magazinele Orange, Vodafone, Muzica etc.).
Pentru concertul din Hard Rock Café, biletele nu se scumpesc in ziua concertului, ci raman la pretul de 60 de lei in picioare si 80 cu loc la masa (numar limitat!). La Hard Rock Café, accesul se face incepand cu ora 21:00, iar la Doors Club (Constanta) accesul se face incepand cu ora 20:00.

Un eveniment sustinut de Best Western Still Hotel, Magic FM si City TV.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top