Noutăți și comunicate

Joshua Radin e Fameless vor canta pe 5 martie la Hard Rock Cafe

5 martie 2017
Joshua Radin e Fameless vor canta pe 5 martie la Hard Rock Cafe
Duminica, 5 martie 2017, de la ora 21:30, Joshua Radin, celebrul compozitor american care si-a lasat amprenta pe coloanele sonore a unor seriale precum House M.D., Grey's Anatomy, Scrubs sau One Tree Hill, va concerta in premiera in Romania la Hard Rock Cafe. In deschidere vom avea parte de un spectacol acustic cu Tiberiu Albu si Mihai Angus de la Fameless.


Despre Fameless

Fameless este grupul format de Tiberiu Albu, castigatorul sezonului 4 Vocea Romaniei. Trupa are la activ 4 concerte tinute cu casa inchisa la Hard Rock Cafe, in Bucuresti, ultimul dintre acestea fiind dedicat lansarii albumului de debut "Dreams Without a Past". Single-ul „For the Love of God” a fost difuzat intens la radio-urile de rock din Romania, iar albumul lor a primit serioase aprecieri din partea criticilor si fanilor, confirmand natura deosebita a compozitiilor si sound-ul fresh si solid al trupei.

Tibi ne-a povestit ca inainte de Vocea Romaniei, a avut multe seri in care a cantat acustic in cluburile timisorene, incercand sa se descopere si sa capate experienta. Se bucura ca, din cand in cand, are ocazia sa revina la acest gen de concert, pentru ca este un fel de "Back to the roots". Il ajuta sa se reconecteze cu inceputurile sale muzicale si cu piesele care l-au influentat de-a lungul timpului, de aceasta data alaturi de bunul lui prieten, Mihai Angus.

http://www.fameless.ro
http://www.facebook.com/FamelessOfficial/

Biletele se gasesc in format electronic pe http://www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Biletele au urmatoarele preturi:
- VIP: 125 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)
- Acces General: 85 de lei, cu loc la masa in sala
- Fara loc: 85 de lei


Despre Joshua Radin

Joshua Radin, celebrul compozitor american care si-a lasat amprenta pe coloanele sonore a unor seriale precum House M.D., Grey's Anatomy, Scrubs sau One Tree Hill, va concerta in premiera in Romania la Hard Rock Cafe pe 5 martie de la ora 21:30. Cu sase albume de studio ce au ajuns pe primele locuri in topurile americane si un timbru vocal ce ramane lipit de suflet, Joshua Radin a devenit in scurt timp compozitorul preferat al unor celebre productii TV precum Scrubs, Grey's Anatomy, Brothers and Sisters, American Idol, Cougar Town, One Tree Hill si House M.D.

Piese precum "Winter", "I'd Rather Be With You" si "Brand New Day" au zburat rapid peste ocean si au ajuns buzele multor europeni plansand albumul "Simple Times" top 10 UK la doar cateva zile de la lansare. Cel mai recent material de studio al artistului, "Onward and Sideways" a fost lansat in 2015 si a fost descris de catre critici ca fiind "tasteful, delicate, and ineffably gentle", trei caracteristici ce descriu cu acuratete stilul muzical inconfundabil al lui Radin.

(2) JoshuaRadineFamelessvorcanta..._flZ2dduLIL.jpg
Joshua Radin a cantat pana in prezent alaturi de artisti importanti precum Sheryl Crow, Tori Amos sau Gary Jules. Muzica sa, incarcata de sensibilitate si delicatete, are o aroma deosebita ce eleveaza sufletele ascultatorilor sai.

http://www.joshuaradin.com
http://www.facebook.com/joshuaradin/

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, intr-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care iti reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului iti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.
Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top