Noutăți și comunicate

Krepuskul canta in deschiderea concertului Melechesh in Club Colectiv

6 noiembrie 2014
Krepuskul canta in deschiderea concertului Melechesh in Club Colectiv
Joi, 13 noiembrie 2014, in Club Colectiv din Bucuresti, asirienii de la Melechesh se intorc in Romania pentru un show alaturi de singura trupa de folk metal romaneasca, God.
Trupa care va deschide pentru Melechesh si God este Krepuskul, din Cluj-Napoca.



Krepuskul au inceput sa cante in 2007, iar pana in prezent clujenii au peste 200 de concerte in tara si peste 10 turnee in afara tarii, acoperind intreaga Europa, de la Moscova pana la Londra. Au participat la numeroase festivaluri, cel mai important fiind Bloodstock Open Air (Uk) in 2012, unde headlineri au fost Machine Head, Behemoth, Alice Cooper si Dimmu Borgir.

De-a lungul anilor, au mai cantat cu nume insemnate ca Sepultura, Arch Enemy, Crematory, Hatebreed, Rotting Christ, Pain, Lake of Tears, Hate, Pro Pain si multi altii, fiind prima (si singura) trupa din Romania care au avut un turneu intreg pe fostul spatiu Urss. Momentan Krepuskul lucreaza la al treilea album, ce va fi lansat in 2015 si de pe care au si un extras pe YouTube, Psychotherapy.



Organizatorii au pus in vanzare acum nici o luna un numar de bilete la pret special de 35 de lei care s-au epuizat (s-au vandut aproape 100 la acest pret) asa ca acum gasiti bilete la pretul de 40 de lei pe http://www.iabilet.ro si http://www.eventim.ro si in retelele IaBilet si Eventim. In ziua concertului biletele costa 50 de lei.

Formata in 1993 ca un proiect solo de catre Ashmedi, Melechesh s-a evidentiat in piata metal cu un sound aparte cu influente orientale, dand nastere unui stil denumit "Asirian metal" sau "Oriental black metal".

Numele trupei vine de la expresia melech care inseamna rege si esh care inseamna foc in aramaica si ebraica. Cu 5 albume la activ, Melechesh revin la Bucuresti cu un setlist plin cu piesele care i-au facut celebri

God nu mai au nevoie de nicio prezentare, fiind una dintre trupele romanesti de metal cu traditie prezenta pe scenele mari din tara si din strainatate. O ocazie cu atat mai speciala este ca God vor sarbatori 20 de ani de existenta la Bucuresti!



Biletele pentru acest concert s-au pus deja in vanzare pe http://www.iabilet.ro si in reteaua IaBilet dar si pe http://www.evenetim.ro si in reteaua Eventim

Pe http://www.iabilet.ro puteti plati cu cardul, cu Paypal sau puteti comanda bilete ramburs.

In Bucuresti, biletele in format fizic se pot gasi in:
- Magazinele Uman din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru)
- Magazinul Muzica (Senia)
- Agentiile Perfect Tour - Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei nr. 100

Extra:
- Aplicatia de Ios IaBilet valabila in AppStore.
- de pe varianta de mobile IaBilet - m.iabilet.ro

Biletele pot fi gasite si pe eventim.ro si in reteaua Eventim: Magazinele Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Humanitas, Sala Palatului si Carturesti



Facebook Event: http://www.facebook.com/events/364502867033540/

Melechesh si God in Colectiv - un eveniment Metalhead, oferit de Ciuc, powered by Rock Fm
Eventiment realizat cu sprijinul Asociatiei Culturale Getic Art Iasi


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top